Publicitat
Comunicació · 23 de Febrer de 2012. 18:40h.

Anglada acusa la premsa de Madrid de "catalanofòbia"

El líder de la ultradretana PxC carrega contra l'ABC, Intereconomía i El Mundo

Anglada acusa la premsa de Madrid de "catalanofòbia"

Anglada, al centre de la taula, en una trobada amb militants

Josep Anglada, líder de la ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC), ha acusat la premsa de Madrid de "catalanofòbia" i ha carregat concretament contra l'ABC, Intereconomía i El Mundo.

"Catalunya i els catalans tenim un problema endèmic amb determinada premsa madrilenya que fa de la catalanofòbia, l'insult, la tergiversació i la manipulació elements constants del seu discurs periodístic", ha afirmat durant una reunió de treball amb militants del partit.

"Mitjans com l'ABC, Intereconomía o El Mundo i el seu pudorosament famós director Pedro J. Ramírez, han convertit l'insult i les amenaces vetllades cap a tot el català en el fil argumental de les seves publicacions", ha afegit. 

Anglada ha posat com exemple l'article del director de l'ABC, Bieto Rubio, el passat diumenge, en el qual advertia d'un "problema d'Espanya amb Catalunya” i animava a “abordar-lo amb valentia".

"Valentia de la qual ell mateix manca, ja que en cap moment arriba a dir quina seria la seva solució al problema que els catalans li representem", ha comentat el líder de PxC abans de dir que "totes aquestes actituds de la premsa madrilenya només aconsegueixen crear un insà sentiment d'hostilitat recíproca entre Catalunya i Madrid".

"De vegades em pregunto si aquest és l'inconfessable objectiu real de tanta catalanofòbia. Nosaltres apostem per una cordial relació de Catalunya amb la resta d'Espanya, però també exigim el màxim respecte per a la nostra identitat com a poble i denunciem amb menyspreu aquest tipus de missatges plens d'odi i de menyspreu", ha dit.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#16 Jorge, Valencia, 25/02/2012 - 12:23

Estoy totalmente de acuerdo. Tanto los separatistas como los separadores son antiespañoles. España no es sólo Madrid y un tío que insulta a Cataluña o al P. Vasco está de más. Hay muchas formas de ser español. Bien por Anglada, a ver cuando le podemos votar fuera del Principado.

#15 Enric, Barcelona, 24/02/2012 - 22:48

Agradi o no l'Anglada té uns collons com un toro,polítics com ell fan falta aquest país

#15.1 Gerard, Barna, 25/02/2012 - 19:31

Demagogs i populistes com aquest, més fals que un bitllet de 3 euros, fan falta ben lluny d'aquest país.

#14 angel, krddu, 24/02/2012 - 21:44

I aquets d´ERC que van pactar amb PSC-PSOE i ICV que, son independentistes oi? Durant aquet temps ERC no va dir cap paraula independència, que son uns caganets.

#13 angel, krddu, 24/02/2012 - 21:38

Em sembla que Anglada es mès independentista que Mas ó Duran. Força Anglada, ah que jo sòc independentista catalanista i voto a PxC.

#12 david, barcelona, 24/02/2012 - 11:30

Mare meva! ara aquest ultradretà, admirador de Franco se'ns farà independentista i tot...que no ho veieu tòtiles que només busca vots?

#12.1 angel, Cardedol., 24/02/2012 - 21:41

Va home, no se com el veus, pero el Sr. Mas es un botifler i un ebustero, parla molt de visca Catalunya i Catalunya i una merda. aquet Mas si que busca vots. ara pacta amb el PP i es molt bò per Catalunya si, si es veritat. Ahora enseñaran a estudiar en Español. Perque la Camacho llepa el cul de Mas