Publicitat
Comunicació · 26 de Juliol de 2012. 10:51h.

Ansón: "la gestió de Mas és excel·lent"

"S'ha de reconèixer la seva serenitat, la seva fermesa i la decisió amb què s'està enfrontat als problemes"

Ansón: "la gestió de Mas és excel·lent"

Luis Maria Anson

El periodista Luis María Ansón, en una article a Elimparcial.es, considera que "Artur Mas està fent una excel·lent gestió. Al marge de les seves vel·leïtats secessionistes cal reconèixer la seva serenitat, la seva fermesa, la decisió amb què s'està enfrontat als problemes que afecten l'estabilitat de la vida catalana ".

"I no, no és el culpable de demanar rescat al Govern d'Espanya. No li ha quedat altre remei, tot i haver posat en ordre els comptes públics. L'austeritat, les retallades imprescindibles, la contenció del malbaratament han presidit la gestió de Artur Mas", indica.

"La desmesura en el malbaratament dels diners públics a càrrec dels malgastadors Montilla i Carod Rovira va originar el fang que nega ara la vida econòmica de Catalunya. A Montilla i a Carod Rovira caldria exigir responsabilitats per la seva mala gestió", proposa.

"Artur Mas després d'haver arreglat moltes coses i de fer esforços extraordinaris, ha hagut d'inclinar el clatell i sol·licitar ajuda per pagar el que van dilapidar Montilla i Carod Rovira", conclou.


Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Vic, 26/07/2012 - 15:01

Jua, jua, jua,... Muy bueno, si señor... Y la gestión de MIllet fantástica... Por no hablar de la gestión del Luigi o de Julián Muñoz, jua, jua, jua,....

#2 CECÍLIA, La Pobla , 26/07/2012 - 14:04

Estic totalment d'acord amb Ansón .Els responsables polítics que han gestionat amb desídia un país no haurien de restar impunes. Haurien de respondre amb els seus bens com els empresaris amb el seu patrimoni .Per què els polítics són diferents???perquè es fan les lleis a la seva MIDA!!!CANVI, JA!

#1 DLM, Barcelona-España, 26/07/2012 - 11:39

Insiste el Sr. Anson en hacer valoraciones muy positivas a personas de la política que, si en algo se están significando, es en la pésima gestión económica como es el caso del Sr. Mas. Esto me recuerda que, el Sr. Ansón, también califica " todavía " a F.González, J. Pujol como hombres de Estado.

#1.1 sSS, Bcn, 26/07/2012 - 12:05

Que es lo que no entendiste del articulo?