Publicitat
Comunicació · 27 de Maig de 2011. 15:32h.

Antena 3 defensa els acampats

Al programa Espejo Público, presentat per Susana Griso, parlen d'"abús policial"

Antena 3 defensa els acampats

Imatge de l'Espejo Público d'aquest divendres

El desallotjament de la Plaça Catalunya s'ha seguit en directe en la majoria de cadenes de televisió a nivell estatal. En una d'elles, Antena 3, han seguit en viu durant més d'una hora el que succeïa a Barcelona mitjançant el seu programa Espejo Público, presentat per Susana Griso, en el qual tant la presentadora com els seus col·laboradors han mostrat la seva indignació amb els Mossos d'Esquadra.

Mentre seguien el desallotjament, com es mostra al vídeo, s'han pogut sentir comentaris com "també hi ha gent gran", "per què els estan pegant si no hi ha resistència dels acampats?", "la policia està pegant cops de peu sense sentit" o "estan pegant amb la porra per l'esquena". A més. tots els presents han coincidit a l'hora de parlar "d'abús policial".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 badoc, Girona, 28/05/2011 - 13:04

No encerteu amb la realitat.
A Antena 3 no defensaven els acampata sinó que criticaven la policía... perquè no era la seva, perquè era la policía catalana. Per això hi ha hagut unanimitat a Antena 3 en criticar la poli, tot i que ells son sempre pro-poli.

#10 valeri torres, bna, 28/05/2011 - 12:05

Es molt nomal que Antena3 defensi els acampats. En primer lloc, perque els acampats es un moviment atiat desde Madrid (la meca de antena3); i en segon lloc perque si entreu a la seu d'Antena3 podreu comprobar que se sent mes pudor i hi ha mes merda que a les acampafdes de Madrid i Barcelona juntes.

#9 Julio, Barcelona, 28/05/2011 - 11:45

Desde ya, no veré mas Antena 3. Tele 5 hace bastante que la deje de ver, ¿porque?, por salud mental. Estos malos profesinales no saben el daño que están haciendo a nuestros niños.

#8 Terraxa, Terrassa, 28/05/2011 - 11:11

Doncs a Madrid no estan gaire contents de la seva acampada. Dimecres hi vaig ser i la pudor de pixums al voltant de la Puerta del Sol se sentia des de lluny. Els comerciants i veïns de la zona estan que trinen. Potser que hi vagin els d'Antena 3

#7 una indignada!, Barcelona, 27/05/2011 - 19:40

Si parleu, no ho feu en nom dels altres ciutadans si us plau, jo no comparto ni un comentari que feu.
I no sigueu incrèduls, per netejar no es necessita càrrega policial, ni osties ! Nomès pensen en la Xampions, no en les condicions de "salubridad" ..I Joan no són 4 crius ignorant !

#7.1 Daserrout, BCN, 28/05/2011 - 11:01

Indignada, la inmesa majoria del barcelonins estem fins als.. de frikis, okupes, nudistes....... Per això BCN va votar dretes el dia 22 M. Volem BCN lliure d'antisistemes.