Publicitat
Comunicació · 18 de Maig de 2012. 14:26h.

Antena 3 fulmina Buenafuente en un mes

Ho justifiquen per la baixa audiència i el showman diu que "no em dóna la gana reinventar-me"

Antena 3 fulmina Buenafuente en un mes

Imatge del programa

Andreu Buenafuente presentarà el sisè i últim programa de "Buenas noches y Buenafuente", d'Antena 3, el 27 de maig a causa que "la cadena i la productora no estan satisfets amb els resultats d'audiència" assolits en l'horari nocturn de diumenge.

Competint amb la sèrie "Aída" (Telecinco) i pel·lícules programades per altres cadenes de la competència, el programa va començar a emetre fa cinc setmanes i en aquest temps la seva quota de pantalla va caure gairebé a la meitat.

L'emissió del primer programa va aconseguir 2,8 milions d'espectadors o un 14% de quota de pantalla; xifra que va baixar gairebé a la meitat quan el diumenge passat va arribar 1,4 milions de seguidors o un 7,7% de quota, segons dades oficials.

En un apunt al seu bloc, Buenafuente assegura que "l'únic pel que em fa mal parar és per la gent que es queda sense feina". "Jo només se fer bé això, així que ho tinc fàcil. Pensaré una altra cosa. 'Reinvéntate' em diuen alguns. No em dóna la gana. Un nombre d'audiència no em farà reinventar", deixa clar.

"El que faré serà pensar una altra cosa. La següent. Però ni jo ni el meu equip podem canviar. Si de cas, empitjorar. Potser pensis: 'no els hi agraden les crítiques'. Tens raó. A ningú els agraden les crítiques", afegeix, a més de recomanar "no entrar a Twitter durant uns dies. Ho sento, però aquí es barreja la ràbia anònima amb l'afecte. l'humor negre, amb l'enveja".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#6 Séneca, Barcelona, 19/05/2012 - 19:55

Buenafuente segueix sent un gran showman, Crec que el que passa és que s'ha polititzat massa (sempre palma el rei i Rajoy; mai les esquerres) i, llevat Berto, Corbacho és excesivament xava i la seva novia, de BFN, no té nivell per tant protagonisme. Els dona massa joc (mentre ell fa de bleda) No va.

#5 Ramon, Barcelona, 19/05/2012 - 13:21

el Manuel Buenafuentes té tota la ráó: perquè collons s'hauria de reinventar un analfabet que s'ha fet milionari sense fotre brot?

#4 Mireia Casals E. , Palafrugell, 18/05/2012 - 23:50

Es incapaç d'entendre que el seu fracàs actual té el mateix fonament que el seu èxit d'abans: res. La gent accepta algunes coses noves, i després se n'avorreix. I aquest home ja fa temps que avorreix, és verí per a la pantalla, i els seus companys, encara més. C'est la vie.

#3 pepet, barcelona, 18/05/2012 - 17:57

Jo estic fins als collons de tant graciòs a tantes televisions.

#2 almodovar, Barcelona, 18/05/2012 - 16:30

Se demuestra que la Sexta es una television para un público concreto y que ciertos graciosetes que por verlos en esa cadena cuando haces zapping pensamos que son figuras, en las teles de verdad (TVE1, T5, A3) no funcionan. Si a Wyoming se le ocurre salir de la Sexta, le pasará igual.

#2.1 MEGA-MILLONARIO, MEGA-MILLONARIO, 18/05/2012 - 18:08

graciosete, pero MEGA-MILLONARIO. Buenafuente es propietario de La Sexta, junto al otro mega-millonario Jaume Roures y la mexicana Televisa. La Sexta salió a la luz gracias a que sus amigos Suciatas le dieron la licencia. Por tanto, gracias al PSOE es mega-millonario

#2.2 Ona, Valls, 18/05/2012 - 22:34

Vaja! T5 es "Una TV de verdad" Jo em pensava que era per gent que no té la capacitat de "pensar"

#2.3 juan, Terrassa, 20/05/2012 - 10:53

El único fín de Buenafuente era hundir a A3, y llevarse la pasta ,el proximo en caer será el Sardá, estos pasan de todo ,están forrados de pasta, a costa de criticar a los ricos,banqueros y a los de derechas.Menuda ONG de sinverguenzas que hemos creado ,entre todos los que les reimos las gracias