Publicitat
Comunicació · 19 de Maig de 2019. 12:20h.

Antich, contra el Diari de Girona

El Nacional considera que un article d'Albert Soler està "carregat d'odi"

Antich, contra el Diari de Girona

El diari El Nacional ha carregat contra el periodista Albert Soler per un article publicat al Diari de Girona en el qual ironitzava sobre la situació de Matamala i Puigdemont a Waterloo i criticava la rebuda que centenars de persones van oferir-li a l'aeroport de Girona. El Nacional considera que el text està "carregat d'odi" i que tenia la intenció de "fer mal".

El digital, en la peça informativa anomenada "Demolidora resposta de la filla de Matamala a un periodista per un text abjecte", també considera que el periodista "encén el ventilador de la brossa per repartir cap a Matamala i cap als que el van anar a rebre".

"Un article del periodista Albert Soler carregat d'odi i amb unes paraules que feien tota la intenció d'anar a fer mal. El títol ja ho diu tot: 'Un botiguer torna de vacances" s'afirma en el text. El diari també critica el "to sagnant" emprat per Soler quan el periodista manifesta que els guàrdies civils de l'aeroport no li haurien fet cas encara que hagués arribat un any abans.

el-nacional.jpg

La notícia troba "repugnant" la comparació que fa Soler entre l'arribada de Matamala a l'aeroport amb l'entrada de Jesús a Jerusalem així com el fet que el periodista defineixi l'exconsellera Borràs com "la consellera més gran que ha tingut mai Catalunya, per desgràcia només en el sentit físic".

José Antich, que havia estat director de La Vanguardia, va ser anomenat director del rotatiu del Grup Godó una setmana després que José María Aznar obtingués la majoria absoluta a les eleccions al Congrés l'any 2000.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 Sergi Sergio, Barcelona, 20/05/2019 - 14:23

Menudo jeta es este pajaro.

#21 Jose Garrido, Granollers, 20/05/2019 - 13:01

Que hable "estómago agradecido" antich de diario de odio habiendo el que el dirige, es el summum de la hipocresía.

#20 Soloesmiopinion, Tabarnia, 20/05/2019 - 08:21

Pepe, el mamporrero mayor del independentismo, no duda en atacar a sus compañeros de profesión a cambio del suculento cheque de su subvención. ¿Dónde estarías sin ella, Pepe?

#15 Terrícola, Barcelona, 19/05/2019 - 18:33

Com canvien les coses de teves a meves. L"article del diari de Girona "text carregat d'odi i amb ganes de fer mal" La broma de l'Està passant de TV3 sobre la salut de la dona d'Enric Millo "expresions satiríques dintre de la llibertat d'expressió" Déu n'hi do!!!!!

#14 Marti, Barcelona, 19/05/2019 - 18:23

EL bufon dels lazis, el tal Pepe Antich, el mercenari obsesionat amb els zeros del xec per cobrar els seus serveis. I aquest parla de "fer mal"... La foto es fantastica perque confirma la prova documental de l'aliança del mal amb el tal Mas autor de tot el desgavell, pare de les criatures que han enfonsat el pais, dividit la societat catalana