Publicitat
Comunicació · 18 de Desembre de 2013. 09:12h.

Antich s'acomiada com un senyor

L'exdirector anuncia el fitxatge de Sánchez Piñol i d'altres firmes

Antich s'acomiada com un senyor

El darrer escrit d'Antich com a director

El director sortint de La Vanguardia, José Antich, s'ha acomiadat dels lectors després de "gairebé catorze anys ocupant aquest petit racó -La Segona- com a director del diari" i ha mostrat el seu "profund agraïment cap al nostre editor, Javier Godó, i cap a tots vostès".

"Els convido a mirar el futur amb llums de llarga distància -ha dit-. Amb responsabilitat, però amb ambició" i ha demanat que "confiïn en el nou director, Màrius Carol, com han fet aquests anys amb mi".

També ha revelat que el diari incorporarà noves firmes en els seus espais d'opinió: "S’hi sumaran els propers dies, amb una col·laboració mensual, l’expresident del Consell d’Estat Francisco Rubio Llorente, que debuta avui; el ponent constitucional Miguel Herrero i Rodríguez de Miñón, i l’historiador Borja de Riquer".

Antich ha afegit que l’escriptor Albert Sánchez Piñol "publicarà dos articles mensuals, en diumenge" i "compartirà pàgines amb els altres dos talents literaris i escriptors habituals d’aquest diari, Quim Monzó i Sergi Pàmies".

Finalment, ha exposat que "els puc assegurar –perquè així ho he percebut– que en cadascun de vostès hi ha un petit propietari del diari". "I això, segurament, és el que fa gran La Vanguardia", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 arnau, terrassa, 19/12/2013 - 16:18

Normal que cessesin a Jose Antich,ha fet que la Vanguardia hagi passat de ser un diari sólid i seriós amb llarga trajectòria a ser un pamflet de propaganda del senyor Mas i el seu amic Junqueras,el compte de Godó ha vist com la vanguardia era cada cop més un Punt d´Avui en versió encorbatada.

#7 BEJOTA, bcn, 18/12/2013 - 17:30

El president de La Caixa, Isidre Fainé, ha confessat el seu malestar amb la deriva independentista de CiU, esperonada per ERC i pels mitjans de comunicació autonòmics, fins al punt que el destacat financer li hauria etzibat a Artur Mas, en conversa privada, "President, t'estàs equivocant".

#6 montse, barcelona, 18/12/2013 - 12:33

"Feina feta" i tant, ajudar en tot moment a ciu.

#5 pau batlle, BCN, 18/12/2013 - 12:11

passarà a la història com un periodista agenollat davant la Generalitat, un periodista que ha insultat el seu ofici. Però a Catalunya n'està plena de tipus com aquest

#4 Koan, Barcelona, 18/12/2013 - 10:23

1. Li trepitja al nou director l'anunci dels nous fitxatges.

2. Amb aquests nous fitxatges li tanca al nou director la porta a fer-ne més de forma massiva i brillant.

3. Li recomana llums de llarga distància...insinúa que és de poques llums.

Com un senyor...ganivetades!.