Publicitat
Comunicació · 31 de Gener de 2016. 17:55h.

Antich sona com a director de TV3

L'exdirector de La Vanguardia està impulsant el projecte digital El Nacional

Antich sona com a director de TV3

José Antich en una de les seves intervencions a Els Matins

L’exdirector de La Vanguardia, José Antich, sona com a nou director de TV3, segons ha sabut e-notícies. Antich es va desvincular definitivament del grup Godó el juny del 2015 i actualment estava impulsant un projecte digital, El Nacional.

Antich ha estat director d’aquest diari durant quasi tretze anys fins que el desembre del 2013 va ser substituït pel propietari, Javier Godó, per l’actual director, Màrius Carol. El diari es va caracteritzar en l’última etapa per un suport a CiU, però la federació va perdre dotze diputats al Parlament a les eleccions del 2012 en passar de 62 a 50 amb Artur Mas com a cap de llista.

José Antich, que va arribar a la direcció del diari després de la majoria absoluta del PP l’any 2000, ha estat un dels defensors del procés en els últims mesos i ha considerat que és, com ho ha definit en algun dels seus articles, una “revolta catalana”. D’ençà de la seva sortida del grup Godó han proliferat les seves intervencions a TV3 -té un espai propi als Matins- i a Catalunya Ràdio.

La direcció de TV3 és un dels càrrecs pendents de negociar entre CDC i Esquerra després del seu pacte de govern. La direcció de Catalunya Ràdio, fins i tot abans de la constitució del nou Govern, ha pertocat a Saül Gordillo, proper a ERC. Gordillo ja havia estat director de l’ACN amb el tripartit i és autor del darrer llibre entrevista d’Oriol Junqueras, “Redvoltats”.

Convergència ha optat, per la seva banda, per la continuïtat de Brauli Duart al capdavant de la CCMA. En temps del tripartit, la presidència de la Corporació va recaure en Rosa Cullell, considerada propera al PSC, i la de TV3 en Mònica Terribas, pròxima a Esquerra. Terribas presenta ara El matí de Catalunya Ràdio.

El periodista Jordi Basté denunciava recentment que CDC i ERC s’estaven repartint els càrrecs de comunicació després que Miquel Martín Gamisans, tertulià d’El Món a Rac1, fos nomenat precisament Secretari de Comuncació del Govern a proposta d'Esquerra.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#31 Kropotkin, Vic, 01/02/2016 - 22:05

El ex director de La Vanguardia Española tiene la cara que se merece, honk, honk, honk... Jua, jua, jua,...

#30 Kropotkin, Vic, 01/02/2016 - 19:49

Aun Mas fuerte sonará cuando explote de tanto comer. Jua, jua, jua,...

#29 Titot, El masroig, 01/02/2016 - 19:47

Sí, el molt il.lustre porcell traslladarà el seu despatx de Sant Joan Despí al Set Portes, pagant nosaltres.

#27 narcisa, independència i independènPPSOEciu, 01/02/2016 - 13:27

penós (i godofredo) individu que, per diners, i egolotria, ha fet tots els papers de l'auca: ecscañolista del PP, del PSOE, de CiU... i que ara es fa passar per independentista d'ERC... acabarà d'intermediari de les productores i comissionista de CCOO, com els 2.500 ganduls de TV3.

#26 Carlos Gomez, Bcn, 01/02/2016 - 12:19

L´unica cosa que val la pena llegir a La Vanguardia son els articles del Gregorio Moran i les necrologiques. Son extraordinaries, un obra d´art del suerrealisme buñolia.. Antologiques.
I les cartes al director signades pel nom i l´afegit de "subscriptor" son sublims.

#26.1 Carlos Gomez, Bcn, 01/02/2016 - 13:37

Tots ells es moren cristianament,confortats amb els sants sacraments i els millors d´ells fins i tot amb la benedicco apostolica
I els mes joves pasats el 80
Subscriures es tota una garantia de longevitat i santitat
Es nota que derrera hi la ma del conde geperut.
Es fantastic.