Publicitat
Comunicació · 15 d'Octubre de 2018. 11:58h.

Antonio Baños perd els nervis a RAC1

"Sempre passa el mateix, Basté, collons!"

L'exdiputat de la CUP, Antonio Baños, s'ha emprenyat durant la tertúlia d'El món a RAC 1 perquè l'han interromput i ha enviat "a prendre vent" a la resta de tertulians i al director del programa, Jordi Basté. Baños ha començat a parlar quan els tertulians han animat a Joan López Alegre a explicar una anècdota dels darrers dies de vida de Francisco Franco.

Baños s'ha queixat i ha intentat continuar amb el seu discurs, però Basté l'ha aturat perquè López Alegre pogués acabar d'explicar la història, que ha provocat moltes rialles a la resta de participants de la tertúlia. "Basté, puc venir demà i parlo demà?", ha preguntat l'exdiputat, molest.

Com ningú li feia cas, Baños ha explotat: "aneu a prendre vent tots plegats!", ha exclamat. Basté li ha donat pas aleshores i l'exdirigent ha insistit "aneu tots a prendre vent!". Aquestes paraules han provocat rialles, Baños s'ha ofès i s'ha negat a seguir parlant.

Basté li ha recordat que la culpa era seva i li ha demanat disculpes, però l'exdiputat ha seguit enfadat: "no, home, no! collons! aquí o et fots a cridar com aquest sapastre i no et foten ni puto cas!". "Va Antonio, va! per favor, hosti tu", ha insistit  el director del programa.

"No, no em dóna la gana, Basté! que no! provo de parlar ràpid des de fa una estona i comença el 'cachondeo', entreu tots al 'cachondeo' i ja està. I com mai m'emprenyo, resulta que quan parla el Baños és el moment del pati. Ha sigut culpa de tots vosaltres! M'emprenyo amb tots!", ha remarcat l'exdiputat.

"Com és un programa de ràdio em permeto cridar com tu, vale? Un dia que no està la Rahola que pensava que podríem parlar amb tranquil·litat...!", ha lamentat, a més de queixar-se al presentador, que li ha tornat a demanar disculpes, que "sempre passa el mateix Basté" acompanyat d'un "collons!".

Quan finalment ha pogut parlar, Baños ha acusat Joan López Alegre de ser "amic" dels feixistes. "Els teus amics són els que fan la salutació feixista, els policies que peguen al Jordi Borràs i la gent que va organitzada amb esvàstiques. Aquests són els teus", li ha etzibat al tertulià, a més de retreure-li que "no tens ni puta idea del que és un CDR".

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#71 maria jesus valderas, Barcelona, 15/05/2021 - 11:45

i ara sis us plau la resposta de Joan López Alegre a este impresentable, fanatic, ple d'odi.

#70 Carlos, Barcelona, España, 16/10/2018 - 08:15

Baños, la representación del odio al que piensa diferente en Cataluña. Facha 2.0 y, aún encima, dando apoyo manifiesto a los fascio CDR. ¡Apañados estamos!

#69 Vikander , tremp, 15/10/2018 - 22:06

Baños, que se ríen de ti, socio. Me sabe muy mal, pero eso es lo que pasa cuando uno se pasa la vida diciendo chorradas.

#66 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 15/10/2018 - 18:33

Aquest es deu pensar que si el tenen pasejantse com tertulia de cuota per les teles i radios del califat es perque el que diu o pensa te algun interes per algu

El mateix que el Fachin, el Jordi Borras i l´Empar Moliner.

Algu ha de representar el paper de Don Grotesco que tota auca que se´n vanti necesita

#30 sid, bcn, 15/10/2018 - 16:31

ha demanat perdó per dir q l'agressor de l'altre dia era un policia infiltrat???