Publicitat
Comunicació · 8 de Febrer de 2013. 11:09h.

"Aquest vídeo és vomitiu"

El tertulià de Punto Pelota, Siro López, lamenta que "em diguin anticatalà per denunciar segons quines coses"

El vídeo d'Esports Club que compara els jugadors del Madrid amb hienes ha estat tema de debat al programa Punto Pelota d'Intereconomía. El periodista Siro López ha expressat que "això és faltar el respecte a uns professionals. Si a nosaltres se'ns ocorre fer el 10% m'agradaria escoltar alguna que escriu en algun pamflet diàriament i a alguns que van d'objectius per aquest món". "El vídeo és vomitiu, és indecent -ha afegit-. Estic indignat perquè he sentit moltes coses sobre Punto Pelota a Barcelona i vull veure com responen ara a això. Estan escalfant el partit de tornada".

El tertulià del programa ha recordat el programa de Bestiari Il·lustrat de TV3 que va fer diana amb una imatge del Rei Joan Carles i ha expressat que "el primer que hauria d'haver marxat és el director de TV3". "He d'aguantar que em diguin anticatalà per denunciar segons quines coses quan jo he defensat Catalunya i la defensaré sempre. Però això és indecent", ha apuntat.

En la mateixa línia anava l'opinió de Pedro Pablo San Martín i José Damián González. El primer ha afirmat que si ell fos "el Reial Madrid i demà al matí  estaria a la porta del jutjat. És de jutjat de guàrdia. De totes les jugades només n'hi ha dues o tres que són realment violentes". El segon ha qualificat la peça audiovisual de "repugnant".

D'altra banda, Quim Domènech ha opinat que "aquest vídeo no s'hauria d'emetre per la violència que generen les imatges de les entrades dels madridistes a Messi".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#20 Naranjito, s pain, 10/02/2013 - 17:20

Ciro, Que nos dices de Eduardo Inda: Hay que parar a Messi, por lo civil o por lo criminal. ¿?

#19 LLCR59, Banyoles, 08/02/2013 - 20:03

Siro i Cia...que us donin pel cul!!!

#18 BEJOTA, BCN, 08/02/2013 - 19:50

SR. SIRO:ENTRE ESTA TRIBU NACIONALISTA, EL ODIO ,LA TERGIVERSACIÓN DE LA HISTORIA Y LA FALSEDAD ,SON INGREDIENTES NECESARIOS PARA MANTENER SUS POSTULADOS.ES PARANOIA...

#18.1 No nacionalista español., El mundo global español, 08/02/2013 - 23:37

estoy contigo, se sabe de buena tinta que todo es un invento nacionalista, Cataluña no existió jamás como nación, son un barrio de el extraradio de la metrópoli. España fue engendrada como la primera del mundo, vease história Aguirre.Las cosas como son, y son así.

#17 BEJOTA, BCN, 08/02/2013 - 19:48

TV3 I LAS RESTA MOLT AMPLIA D'IGNORANT DE CATALUNYA :RECORDO QUE'L R. MADRID FOU CREAT PELS GERMANS PADROS .ÉS PER TANT, UNA FRANQUICIA CATALANA QUE HAURIA DE RESPETAR.EL´BARÇA FOU CREAT PER SUÏSSOS ,I POSSAREN DE CONDICIÓ LA PROHICIÓ DE QUE 'LS CATALÁNS JUGAREN AL CLUB.

#16 xavier, sabadell, 08/02/2013 - 19:16

I pensar que ha cobrat per col-laborar a tv3 i catradio aquest pervers personatge Qui més ho ha de patir és però la seva familia, que per cert és nascuda aquí, el que no vol dir que sigui catalana.