Publicitat
Comunicació · 15 de Juny de 2011. 17:16h.

Aquesta és la imatge que volem donar?

Mitjans internacionals es fan ressò dels incidents al Parc de la Ciutadella

Aquesta és la imatge que volem donar?

Imatge de la web del The Guardian

Mitjans internacionals com The Guardian, The Washington Post, la CNN, la BBC, Euronews, entre altres; s'han fet ressò, en la seva edició digital, dels incidents que han esdevingut a les ports del Parc de la Ciutadella on desenes d'indignats han impedit l'entrada dels diputats al Parlament.

El diari anglès The Guardian titula 'Els polítics catalans van pel cel per evitar la protesta' i assenyala que "els polítics de Catalunya han utilitzat helicòpters de la policia per arribar al Parlament i evitar els 2.000 manifestants que estan bloquejant l'entrada en senyal de protesta contra les retallades pressupostàries previstos en l'educació i la salut".

En el mateix sentit, el diari nord-americà The Washington Post titula 'Els polítics al nord-est d'Espanya arriben en helicòpter al parlament regional per evitar el bloqueig de protesta' i explica que el president de la Generalitat, Artur Mas, i uns deu polítics més han tingut que entrar amb helicòpter al Parlament. Tambéposa de manifest que els que han dedicit entrar a peu "han estat increpats i almenys dos han estat ruixats amb la pintura".

Per la seva part, la CNN, citant una portaveu del Serveu d'Emergències Mèdiques, exposa que "la gran protesta a les afores del Parlamento han deixat 36 ferits lleus, incloent a 12 policies regionals".

Altres mitjans com Euronews, la BBC, el Newsday, entre altres recullen en les seves edicions digitals els fets que han tingut lloc a les portes del Parc de la Ciutadella.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 alroes, Barcelona, 16/06/2011 - 08:36

als incidents d'ahir no es veien pas protestant a pares de familia a l'atur, jubilats i pensionistes que no arriben a final de mes, treballadors que pateixen l'atur de llarga durada, els que hi eren son els de sempre, els auto-anomenats anti-sistema, professionals del caos, que han vingut d'arreu d

#9 amadeu, bcn, 16/06/2011 - 06:57

Ah, és que la gent som els culpables d'aquesta imatge. Sempre som els culpables els mateixos?

#8 Català emprenyat, BCN, 15/06/2011 - 21:59

Això es complica per moments. Ara només falta que les Nacions Unides es reuneixin i acordin bombardejar els repressors de tot plegat, o sigui, el govern de Catalunya legalment establert. Com a Líbia, per exemple, que era per defensar els manifestants del govern i la OTAN massacra a tothom...

#6 yomismo, España, 15/06/2011 - 20:04

La imagen fiel de Barcelona capital de los Okupas del Sur de Europa gracias a los denuados esfuerzos llevados a cabo por ERC e ICV para llenar Barcelona de Okupas y antisistema.
Cría buitres y te sacarán los ojos, esto es sólo el comienzo.

#6.1 Xipolleig, Barcelona, 15/06/2011 - 21:22

La miopia o la mala fe dels espanyols a l' hora de tractar el tema demostren el seu aïllament de la realitat.Yomismo ets un clar exemple

#6.2 yomismo, España, 15/06/2011 - 23:26

¿Alejado de la realidad? Va a ser que los manifestantes indignados eran del PP o de CiU y no gente del movimiento Okupa tan protegidos por Joan Saura de ICV y por ERC.

¿Quizás es mentira que Barcelona tiene mayor número de okupas que ninguna ciudad de España, de Portugal, de Francia o de Italia?

#6.3 adribc, BARCELONA, 16/06/2011 - 15:03

#6.1

Es increíble, los españoles siempre tenemos la culpa de todo no xipolleig...sacaís a España a pasear cada vez que os interesa, siempre con mala fe claro. Tu eres un claro ejemplo de separatista adoctrinado, no ves la realidad. Lo que pasó ayer pasó en Catalunya no en Madrid!!!

#5 Guashintong pos, Me gusta la realidad, 15/06/2011 - 19:54

Dice... los políticos del nordeste de España llegan en helicóptero al Parlamento Regional para evitar el bloqueo de la protesta.