Publicitat
Comunicació · 5 de Maig de 2014. 18:06h.

"Aquí sí que esteu crispats!"

Picabaralla entre Xavier Sardà i Patrícia Gabancho per l'agressió a Pere Navarro

"Aquí sí que esteu crispats!"

Moment de la picabaralla

El periodista Xavier Sardà i l'escriptora Patrícia Gabancho han mantingut una picabaralla a Migdia 8TV arran de l'agressió patida pel líder del PSC, Pere Navarro, dies enrere, i la suposada crispació existent a Catalunya. Gabancho ha demanat al dirigent socialista que "deixi de plorar".

Sardà, per la seva banda, ha qüestionat el paper dels mitjans de comunicació en el cas en considerar que hi ha hagut excés de crítica cap a Navarro. "El columnista justicier i els que vigilen el procés són d'una duresa extraordinària", s'ha queixat.

"No us exciteu. El senyor Navarro té una percepció que pot ser errònia, però el càstig periodístic per aquest possible error ha estat duríssim", ha insistit, a més d'assenyalar que "han estat pitjors les hòsties de la premsa que de la senyora".

"Xavier Sardà, estàs mirant només cap a una banda!", ha exclamat Gabancho, que ha criticat que "amb aquesta castanya hi va sucar pa tota Espanya i mitja Catalunya. Home, per favor!". Sardà ha sentenciat que "potser sí que hi ha una mica de crispació". "Aquí sí que esteu crispats!", ha tallat la presentadora, Ruth Jiménez.

Gabancho, però, ha matisat que "hi ha una crispació dialèctica" perquè "hi ha una polarització". Sardà ha replicat al seu torn que Navarro "n'ha estat víctima". Quan Jiménez ha preguntat si al carrer hi ha crispació, Sardà s'ha enutjat: "el tema no és aquest, no fem trampa! El tema és que a Navarro li han fotut fins al carnet d'identitat".

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#25 SecretCNI, ElOjoqtodolove, 07/05/2014 - 11:44

Me siento agredido como ciudadano español en cataluña. Cuando voy al supermercado me encuentro escrito nombres extraños como tomàquet, patata, secció peix... pero que se han creïdo!! Cada que subo a Manresa me encuentro nombres como Sant Quirze del Vallès.. donde ha ido a parar el San Quirico?

#24 alex, barcelona, 07/05/2014 - 11:42

vaya dos... a cual peor!!!!

#23 enme, bcn, 07/05/2014 - 11:41

no ens entendrem mai...

#22 aina, sant feliu, 07/05/2014 - 11:40

estan acabats

#20 Kina llauna, Reus, 06/05/2014 - 17:56

Nois, de debó podreu aguantar aquesta llauna patatera de drets a decidir, independències i tot aquest merder fins a l'octubre?.