Publicitat

Topada de Rocío Monasterio amb Mónica López per Pablo Iglesias

Ara TVE-Vox

La dirigent de Vox, Rocío Monasterio, ha estat entrevistada a TVE on ha mantingut un enfrontament amb la periodista Mònica López, a la qual des de la formació de Santiago Abascal defineixen com "activista".

Monasterio ha assegurat que durant el debat a la Ser Pablo Iglesias havia muntat "el número", fet que la periodista ha posat en qüestió. La dirigent de Vox ha acusat Iglesias d'"amenaçar" als periodistes de la Ser i de no condemnar la violència però López ha deixat entreveure que al partit li "va bé" aquest incident."Vostè ha tingut aquí a el senyor Pablo Iglesias, ¿li ha demanat que condemni les agressions de Vallecas?", ha preguntat Monasterio a la presentadora. "Jo no he tingut a Pablo Iglesias aquí el dia després de les agressions de Vallecas", ha respost Mònica López.

“L’ha tingut assegut aquí fa dos dies. Li ha demanat que condemnés les agressions a Vallecas?", Ha insistit Monasterio. "Les preguntes les faig jo", ha replicat la periodista."Que imatge donen als ciutadans, als seus electors, quan veiem debats amb paraules gruixudes com les que sentim divendres passat. Va dir-li vostè la senyora García amargada. El senyor Abascal aquest cap de setmana que Iglesias ploriqueja com un covard. Vostès representen a les institucions, han de ser un model ètic per als ciutadans", li ha retret Mònica López a la política.

“¿Va escoltar vostè el que em van dir a la Ser, que em van dir que era una dictadora, que era una feixista, que era d'ultradreta, que era una penques? aquesta part l'ha omès vostè", ha criticat Monsaterio.

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#32 bejota, bcn, 01/05/2021 - 18:05

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL REPUBLICANO (USA) O TORY (U.K.) ELIMINAR LAS AUTONOMIAS . VOTADAS POR MAYORIA ,SERIA IMPOSIBLE Y PELIGROSO .LAS DEMAS ,JUNTO CON LAS COMPETENCIAS OBTENIDAS MEDIANTE CHANTAJE,SON REVISABLES.

#31 bejota, bcn, 27/04/2021 - 20:57

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL PARTIDO CONSEVADOR (USA) O TORY (UK). HAY ALGUNOS EXCESOS COMO SUPRIMIR AUTONOMIAS VOTADAS POR MAYORIA .LAS OTRAS, SON CONCESIONES DEL GOBIERNO DE TURNO. DENTRO DE LAS VOTADAS POR MAYORIA , ALGUNAS COMPETENCIAS HECHAS MEDIANTE CHANTAJE PARA APROBAR LOS PRESUPUESTOS , TAMBIEN SE PUEDE SUSPENDER .

#29 Yomismo, Sevilla, 27/04/2021 - 01:36

MIEMBRO DE LA CIA DESTRUYE LA TRAMA DE MARLASKA: Las cartas con balas dirigidas son un MONTAJE

https://www.youtube.com/watch?v=aolJHC7pAVU

#29.1 Antifa, L'h, 27/04/2021 - 10:56

Jajajaja, o sea, yo ahora cuelgo un vídeo diciendo que he sido agente de la CIA, del Mosad y de la KGB, todo a la vez, y afirmo que Iglésias, en el debate, envenenó las bebidas de los otros candidatos, vas tú y té lo crees. Esto es Vox

#28 Leonor, Figueres, 27/04/2021 - 01:19

Rocio esta poniendo al descubierto toda la mugre del periodismo apesebrado de este pais. Muy bien vox, a por ellos.

#27 Yomismo, Sevilla, 27/04/2021 - 00:54

Iglesias y sus balas de “falsa bandera”: hacia el ultimo Pucherazo – Verdades Ofenden

https://laverdadofende.blog/2021/04/25/iglesias-y-sus-balas-de-falsa-bandera-hacia-el-ultimo-pucherazo-verdades-ofenden/