Publicitat
Comunicació · 18 d'Octubre de 2011. 11:53h.

Ariadna Oltra perd quatre punts respecte a Cuní

Terribas reconeix el descens d'audiència pero afirma que "ens ho podem permetre"

Ariadna Oltra perd quatre punts respecte a Cuní

Ariadna Oltra i Helena García-Melero

Els matins de TV3 -presentat ara per Ariadna Oltra i Helena García-Melero- ha perdut quatre punts d'audiència respecte a l'anterior temporada -quan estava al capdavant Josep Cuní- segons va reconèixer la propia directora de la cadena, Mònica Terribas, divendres passat en la comissió de control parlamentari de la CCMA.

Terribas va afirmar que "estic molt orgullosa de l'equip dels matins de TV3: han fet una arrencada magnífica" tot i que va admetre que "han baixat 4 punts de share" respecte a l'última temporada, però va assegurar que "no li dono massa importància".

"Tots els programes que comencen necessiten un procés d'adaptació i ens podem permetre aquesta adaptació", va insistir. La nova temporada, després de vuit anys en antena, s'ha caracteritzat per un nou plató i una imatge renovada.

La directora de TV3 va justificar la nova temporada, en la roda de premsa de presentació el passat 31 d'agost, perquè “el nostre propòsit és innovar i millorar el que tenim". També va expressar la seva voluntat “de seguir sent el referent informatiu i explicar tant les coses que passen".
 
Quan li van preguntar per la marxa de Josep Cuní, va recordar que “a TV3 han treballat molts professionals que ara estan a la ràdio i a les televisions privades de l’Estat i n’estem molt orgullosos. Però no tenim por, perquè el pas de dir adéu i bona sort l’hem fet altres vegades i això ens  ha obligat a reinventar-nos, a aixecar-nos i a trobar talent intern”. “El lideratge de TV3 no recau en una sola persona”, va insistir.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Ramon A., SAnt Cugat del Valles, 19/10/2011 - 11:26

Quina llastima que a l'Helena li fessin el lllit.

#3 Maria, Manresa, 18/10/2011 - 18:52

I si els 4 punts han baixat de les 11 a les 13h, quan no surt, aleshores de qui és culpa? XD 10 n'hi do, amb el titular.

#2 Ramon, Barcelona, 18/10/2011 - 13:15

Per mi que, si emets un parer nacionalista català o contrari al catecisme progre, la cadira del tertulià deu passar la corrent. Ha de ser això. O si no, en fa la impressió.

#2.1 jajjaaaaa, barcelona, 18/10/2011 - 13:24

Ramon mana Mas recordes ? si per cas sera culpable ell no ? jo nomes veig costra nacionalista de la pitjor calanya

#2.2 Ramon, Barcelona, 18/10/2011 - 14:06

Tu perquè ets lerrouxista hidrofòbic, home, i ja sabem que els lerrouxistes hidrofòbics trobeu nacionalista el PSC. I potser algun membre del PP i tot, mira què et dic. Però no, no. Els tertulians proconvergents hi ha molts dies que es poden comptar amb els dits d'una... orella.

#1 Roger , Manresa , 18/10/2011 - 12:57

En CUNI, a TV3 feia i actuava com un peó de la SOCIOVEREGÈNCIA política i mediàtica. Ara la OLTRA I la GARCIA MELERO actuen i treballen a TV3 com representants del unionisme convergent amb Espanya. Tot igual si fa u no fa, peró amb menys prepotència i xuleria que amb Cuni.

#1.1 rosa, manresa, 18/10/2011 - 22:59

esteu segurs que ntot es igual que amb Cuni? hi ha una diferencia abismal a l'Oltra l'hi falta molt per apendre, els colaboradors, estan massa per sobre d'ella , a l'entrevistat no en treu cap suc, la Melero va de super guaÏ,x favor no portin el mateix cnvdat q en Cuní el dia avns