Publicitat

Cuminal denuncia que "va fer la pitjor audiència de la història des que es fan entrevistes a la cap de l'oposició"

L'entrevista de TV3 a la presidenta del grup parlamentari de Ciutadans i cap de l'oposició, Inés Arrimadas, que es va emetre dimecres després del Telenotícies en horari de màxima audiència, va enregistrar un 7% de share.

El diputat de Junts pel Sí, Jordi Cuminal, ha destacat que "Arrimadas va fer la pitjor audiència de la història des que es fan entrevistes a la cap de l'oposició". "Una mala audiència que serveix per demostrar que la Corporació va fer el que havia de fer, que és complir amb els mandats que respecte al pluralisme li dóna el Parlament i el seu marc legal a l'hora de desenvolupar les seves funcions", ha afegit.

Cuminal també ha assenyalat que aquest resultat "va fer caure un dogma d'alguns en aquesta comissió: 'TV3 perd audiència perquè tot el dia hi ha independentistes en pantalla'. O aquí hi ha una molt bona nova per alguns que és que la senyora Arrimadas s'ha fet independentista o que aquest dogma és fals".

Les manifestacions de Cuminal han provocat la reacció del portaveu de Ciutadans, Fernando de Páramo, que li ha retret que "faci campanya per ser el futur Llorach de la Corpo" i l'ha instat a controlar "la seva companya de partit", en referència a Núria Llorach.

Finalment, De Páramo li ha dit que el mal resultat d'audiència de l'entrevista a Arrimadas és perquè "potser a TV3 ja no li queden espectadors que no siguin independentistes". "Deixi la seva campanya personal i no es passi el dia parlant de Ciutadans", ha conclòs.

Inés Arrimadas, en un moment de l'entrevista a TV3

10 Comentaris

Publicitat
#12 JC, Barcelona, 17/12/2016 - 13:21

Prueba evidente de que TV3 es la tv de los separatistas y, en consecuencia, sólo la ven ellos.

#10 Ona, Valls, 16/12/2016 - 22:34

Qui es pensaba que l'audiecia de TV3 miraria aquesta entrevista, ella es per el territori de T5 o la 13

#8 Fran, Vilassar de dalt, 16/12/2016 - 16:41

Ah !!, però TV3% encara té audiència ?.

Si ja no la veuen ni els processaires.

#8.1 Galderic, Barcelona, 17/12/2016 - 09:43

I vostè què feia, no estava veient a la seva lideressa ?. O vostè només fa cas al gurú Arcadín. Tenen problemes de gurús a la secta ?.

#6 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 16/12/2016 - 16:05

Ara resultara que l´enfosament imparable de la tele de la senyora Moliner es culpa d´aquesta dona.

Mentre torbin culpables por tot els 100.000 no corren perill.

Indaindapandensia.

#5 Jos, VNG, 16/12/2016 - 16:02

Normal. TV3 és d'indepes per a indepes, pagat, això si, per tots.