Publicitat
Comunicació · 14 d'Octubre de 2021. 10:16h.

"Artur Mas ha mentit als catalans"

Manuel Trallero: "és imprescindible crear una Comissió de la Veritat"

"Artur Mas ha mentit als catalans"

El periodista i escriptor Manuel Trallero, en el seu programa setmanal en YouTube Aló Trallero, ha afirmat que "Artur Mas ha mentit als catalans" i considera que "és imprescindible crear una Comissió de la Veritat" perquè "esbrini la veritat del que ha succeït" durant del procés sobiranista.Trallero ha assenyalat que "és un imperatiu d'aquest país saber realment la veritat" perquè, entre altres coses, "m'agradaria saber si va haver-hi mil ferits" durant el referèndum. "La societat catalana està endormiscada perquè ens han fet creure que s'estan pixant a sobre i diuen que plou", ha lamentat.

L'escriptor, d'altra banda, ha valorat les paraules del líder del PP, Pablo Casado, sobre el dia de la Hispanitat i ha exposat que el PP "no s'acaba de treure de dencima aquest rastre franquista que li va perseguint". "Al cap i a la fi, un dels grans arguments ideològics del franquisme va ser l'existència del famós imperi", ha afegit.

Finalment, Manuel Trallero ha donat la seva opinió sobre les valoració que va fer la portaveu del Govern, Patrícia Paja, del 12 d'octubre i ha recordat que el "Govern es reuneix en una sala presidida per un magnífic mural d'Antoni Tàpies que, precisament, es basa en les quatre cròniques del relat de la conquesta a sang i foc d'on van arribar els catalans". "Es parla català als Països Catalans gràcies a un genocidi", ha sentenciat.

 

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 recluta, conca, 15/10/2021 - 15:51

¡Mas, no solamente has mentido, sino que además habéis engañado, estafado y traicionado al pueblo de Catalunya.

#9 No, Bcn, 14/10/2021 - 15:48

No era ingenuidad. Era por las pelas, y ahora dirán que les engañaron. Venga ya, burgesets...

#8 Que diu ara?, Chez Titole, 14/10/2021 - 14:51

Mentir el profeta? i ara! tant bonic com era allò de el mon ens mira, les empreses faràn cua per invertir a Catalunyeeee, i què me'n digueu del full de ruta?, al costat del full de ruta la Guia Michelin era el prospecte del Caprabo.

#7 alberto, Barcelona , 14/10/2021 - 14:36

La verdadera noticia sería quien ha dicho la verdad de todos ellos y mucho me parece que se haría un largo silencio con sonido de grillos.

#5 M, Sabadell, 14/10/2021 - 13:20

Lo malo es que además de mentir descaradamente e todos los catalanes, les ha estado manipulando como a borregos.
Después del portazo en las narices que le dio Rajoy, se volvió rencoroso y vengativo, su frase de "atente a las consecuencias" demuestra su nefasto talante y su mal perder.