Publicitat

Els presentadors de les campanades van cobrar 5.000 euros per cada gra de raïm

'Austeritat' a TVE

Els dos presentadors

Els presentadors de les dotze campanades d'any nou, Anne Igartiburu i José Mota, van cobrar 30.000 euros cadascun per presentar l'espai, segons ha denunciat el sindicat USO i recull El Confidencial. D'aquesta manera, es van embutxacar 5.000 euros per cadascun dels dotze grans de raïms.

Aquesta retribució ha aixecat crítiques en un moment en què es demana austeritat a la televisió pública. Un membre del sindicat va comentar que "el que no és just és que se'ns demani un esforç en hores i en salari quan, d'altra banda, es paguen per donar els raïms 30.000 euros a Anne Igartiburu i José Mota (cadascun). No és just ni necessari ni exemplaritzant ".

Preguntat per la qüestió, un portaveu oficial de RTVE no va voler fer cap comentari sobre la xifra facilitada pel sindicat. Fonts internes de la cadena han lamentat que una despesa menor pugui erosionar tots els esforços de contenció que en els últims anys s'han fet a la casa. També van deixar clar que són retribucions en línia en què es paguen en el sector i de les que la cadena no pot escapar si vol competir pel share.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Joan, BCN (Gràcia), 18/01/2012 - 18:50

La misma austeridad que en TV3...

#8 Gerard, Barna, 17/01/2012 - 22:22

D'alguna manera havien de pagar el tunning de la presentadora, que estava tan canviada que gairebé ni la reconeixia. També cal dir que per aquest preu li podien haver col·locat unes alces al gracioset Mota com les que gasta Sarkozy.

#7 Kostropin, Bitch, 17/01/2012 - 12:33

Claro, normal tratándose de Tv3, la televisión que pagamos todos para disfrute de unos pocos al servicio del nazionalismo onanista subvencionado que......ah, ¿hablan de TVE? Pues, pues...nada, ¡que merecen 60 mil y más, que para eso es de todos los españoles, coño! JUAS JUAS ¡arribaspaña!

#7.1 Lluís, Tortosa, 17/01/2012 - 16:19

Ai Déu meu! Està clar que no és el mateix la igualtat que la identitat, tenint en compte que alguns són persones que pensen i, altres, éssers porcins que remuguen. Ja ho diu la Bíblia que l'estupidesa no té remei i que es pot encomanar. Sembla que se l'han quedada tota els hispanopithecus d'aquí.

#7.2 Gerard, Barna, 17/01/2012 - 22:20

Voleu dir que no és una paròdia? Aquest nom em sona d'alguna cosa... És cert que només falta que apareguin a la notícia del creuer enfonsat a dir que és culpa del catalanisme.

#6 Terraxa, Terrassa, 17/01/2012 - 12:26

És evident que no pot haver-hi mitjans de comunicació públics ja que ROBEN al contribuient.
Potser sí a Finlàndia o Suècia, però aquí (a Catalunya, a Madrid, a Extremadura....) no són possibles. Deu ser una cosa de l'ADN o un virus que afecta per sota els Pirineus.

#5 carracuca, barcelona ESPAÑA, 17/01/2012 - 12:20

¿tan poco?, me parece una cantidad ridícula comparada con todo el pastón público que la teleculé3 se pule para el adoctrinamiento en el pensamiento único culerdo/qatarí y el fomento del antiespañolismo. ¡¡¡Y no digamos el dineral que se va a Momium Cultural y apesebrados que no dan golpe!!!.