Publicitat

La cadena es dedica quasi tres minuts a si mateixa

Autobombo a TV3

El Telenotícies migdia d'aquest diumenge ha dedicat quasi tres minuts a parlar sobre el programa especial que la cadena pública emetrà amb motiu de les eleccions d'aquest 14-F. El conductor de l'informatiu, Ramon Pellicer, ha presentat la peça informativa on s'han entrevistat tots els presentadors del programa especial i s'han abordat tots els detalls.

"Tot preparat pel programa electoral que començarà a dos quarts de set de la tarda. Aquesta vegada, amb una gran novetat. Podrem veure una recreació del Parlament a escala real i amb un nivell de detall i realisme mai vist fins ara. A les vuit del vespre sabrem què ens diu el sondeig de TV3 i Catalunya Ràdio a l'espera dels primers resultats de l'escrutini" ha començat Ramon Pellicer.

La notícia es desenvolupa apuntant que "són els últims assajos d'una nit electoral que mobilitzarà més de 200 professionals. Tot un engranatge entre moltíssims departaments de la casa que la covid ha trastocat. Ha obligat a doblar platós, equips i espais de treball" expliquen des de la cadena.

Seguidament, han entrevistat al realitzador de la nit electoral, Dani Batlle, que ha afirmat que "són nits que tenim molt preparades" però que "mai saps com anirà la nit i hem de reaccionar ràpid". La peça informativa també ha entrevistat la productora executiva Anna Maria López, que ha explicat que han fet un "treball intern de l'empresa per tal de cobrir-ho tot amb menys personal i sempre prenent les mesures de seguretat necessàries".

Un dels conductors del Telenotícies, el periodista Xavi Coral, també ha estat entrevistat en la peça informativa apuntant que "haurem d'interpretar bé els detalls". La informació també destaca que els d'enguany són "uns comicis que ha obligat els conductors a treballar en molts escenaris possibles un cop comencin a arribar les dades de l'escrutini".

El presentador Toni Cruanyes ha avançat que "periodistes, equip tècnic i els espectadors ens anirem contagiant d'aquestes ganes de saber com acaben aquestes eleccions".

La conductora de l'espai, Raquel Sans, ha destacat que "són nits apassionants perquè una nit electoral vol dir deixar de banda els prompters, d'abocar tots els coneixements que tenim, improvisar i treballar amb un equip enorme i entre tots anar construint i donant claus del que està passant".

La presentadora d'Els Matins, Lídia Heredia, ha assegurat que "serem a tot arreu on hi haurà la notícia" i que "tindrem el millor desplegament tecnològic per a explicar-ho". "A més, en la nit electoral tens l'ingredient principal que és el resultat de les eleccions" ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 electra, Barcelona, 15/02/2021 - 08:48

Són periodistes inmorals......

#5 Carles 6, Bcn, 14/02/2021 - 18:45

Autobombo?. Explicar com es farà la nit electoral, amb els avenços tècnics es diu això?. Mare de Déu, Rius i EN cada dia més a prop de sectors ultres. JA HE vist que us heu apuntat a la.xocolatada fatxa al DolçaCat, la Creme ultra de CAT. Rius obre els ulls i.mira on et fiques sisplau..

#5.1 Masias , Mis posaderas , 14/02/2021 - 19:59

Ondia, este debe ver Telepruses

No se no sabe es que por la décima parte de lo que les paga de sus impuestos vería Netflix por la gorra

#4 Jvcs, Barcelona, 14/02/2021 - 18:23

"Sabéis que siempre nos jugamos mucho, que nos jugamos tanto que casi nos lo jugamos todo, y si somos muchos los que nunca hemos fallecido..hay que ser malnacido junqueras !

#3 Lepero, Barcelona, 14/02/2021 - 18:21

Por si alguien no se acaba de creer que som els millors.

#2 Masias , Mis posaderas , 14/02/2021 - 17:11

Parece ser que el sprint final va estar muy reñido

Mi apuesta es que la Sra Borras ganará al Sr. Aragonés por medio cuerpo