Publicitat
Comunicació · 18 de Març de 2009. 14:09h.

Auxili financer per a Zeta

El grup signa un crèdit de 245 milions amb 24 bancs i caixes

Auxili financer per a Zeta

Asensio, amb el Rei

El Grup Zeta va firmar amb 24 bancs i caixes d'estalvis un crèdit sindicat per valor de 245 milions d'euros, que li permetrà el refinançament del deute actual i fer front als costos de la reestructuració del hòlding. Amb aquesta operació creditícia, que inclou un expedient de regulació d'ocupació (ERO), pactat ara fa un mes amb les centrals sindicals i els comitès d'empresa, les entitats financeres mostren "la seva plena confiança en el pla de negoci i també en la solvència de la companyia, editora d'El Periódico de Catalunya".

El crèdit sindicat subscrit amb els 24 bancs i caixes, encapçalats pel Banco Popular, La Caixa i el Banc Sabadell, té una durada de cinc anys. L'acord amb les entitats financeres i el subscrit el mes passat amb els representants dels treballadors "garanteixen un futur sòlid al Grup Zeta, que podrà enfortir, així, el conjunt de les seves empreses i els seus projectes editorials".

El crèdit firmat situa el grup, que té com a accionista majoritari Antonio Asensio Mosbah, "en immillorables condicions per fer front al futur econòmic i consolidar-se com un dels grups de comunicació més importants d'Espanya".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Javi, Barcelona, 18/03/2009 - 20:23

Tú, Salau, de dónde te sacas que en Catalunya hay 24 bancos y cajas. Ojalá la pasta la hubieran puesto solo los bancos y cajas catalanes. Así el marrón que dejará esta operación se os quedaría en casa y no se esparcería por todos lados.

#2 Javi, Barcelona, 18/03/2009 - 20:20

Estos progres ricos cada día soltando basura anticapitalista desde sus medios, para luego hacer uso de lo peor de éste, que son las influencias para conseguir favores y que les presten los bancos la friolera de 245 millones cuando no prestan ni a dios.

#1 Meliq Salau, Reus, 18/03/2009 - 17:53

Bancs catalans amb diners catalans financen la guerra mediàtica peperosociata de l'espanyolisme monàrquic contra les Llibertats Catalanes.
Sense grups de comunicació potents treballant per l'Alliberament som a mercè de l'enemic
Quo vadis CDC i ERC?