Publicitat

Ciutadans veu "desinformació, propaganda i manipulació" a TV3

Balanç Sanchis

El diputat de Ciutadans Nacho Martín Blanco ha acusat el director de TV3, Vicent Sanchis, de portar a la cadena pública a "l'altura d'altres televisions com Cubavisión, Venezolana de Televisión i altes referents de la desinformació, la propaganda i la manipulació".

Considera que el canal crea "continguts més que discutibles respecte als principis periodístics". Martín Blanco ha posat dos exemples. El primer el rebuig del recurs dels condemnats del cas Altsasu.

"A TV3 hem vist durant aquests anys, des que es va produir aquesta brutal pallissa als guàrdies civils i les seves parelles, quantitat de programes de tota mena, documentals... L'últim ha estat aquest documental que es titula 'Els altres Altsasu: quan qualsevol pot ser acusat de terrorisme'", ha introduït.

"Un documental nauseabund, en el que es presenta als agressors com a víctimes, en el que es presenta a Espanya com un Estat antidemocràtic, una cosa inaudita en qualsevol altra televisió pública", ha afirmat el diputat.

El segon exemple que ha exposat Martín Blanco ha estat "l'espectacle dantesc què vostès han fet a la figura de l'exministre Rodolfo Martín Villa, quan han estat presentat a l'exministre com a poc menys que un genocida i hem vist com la cort superior argentina ha desestimat imputar al senyor Martín Villa, vostès d'això no han dit res", ha assegurat.

Sanchis ha començat la seva intervenció de resposta afirmant que "m'encantaria contestar-li a la pregunta si vostè l'hagués fet, però és que no n'ha fet cap". "Per tant, com el que ha fet son reflexions i acusacions jo no dedicaré dos minuts a reflexionar, acusar o defensar-me perquè no crec que valgui la pena", ha afegit.

El director de TV3 ha manifestat que "si soc el rei de la manipulació i el populisme" considera que "tindria garantida una plaça a moltes televisions i algun partit polític".

"Vostè ha parlat de televisió de Catalunya i la comparada amb altres televisions nacionals, amb la qual cosa senyor diputat m'he guanyat el cel, i és que he aconseguit que vostè finalment tracti i parli a TV3 com el que és, una televisió nacional", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#4 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 28/01/2022 - 21:22

Si decirle que TV3 se parece a Cubavisión satisface a su director, deja claro como está funcionado TV3 y como funcionaría la República Puigdemontana Aragonesa.

#1 Ateo, Tarraco-Tabarnia, 28/01/2022 - 16:45

Ya lo veis, este mequetrefe dice sentirse orgulloso de que a TV3 se le reconozca como una TV nacional lazi. Que asco.