Publicitat
Comunicació · 2 de Juliol de 2013. 16:45h.

Barberà admet que TV3 no és sostenible sense una profunda reforma

El comitè d'empresa li retreu que "no és massa recomanable" fer aquest tipus d'afirmacions

Barberà admet que TV3 no és sostenible sense una profunda reforma

Barberà, en una imatge d'arxiu

El periodista Jaume Barberà ha assegurat que TV3 "no és sostenible sense una profunda reforma", en una assemblea de treballadors celebrada el passat 20 de juny sempre segons consta en un correu electrònic que l'endemà va enviar un treballador al comitè d'empresa. El comitè va replicar que no és "massa recomanable" fer aquest tipus d'afirmacions "en públic".

El presentador del programa 'Singulars', tal com s'explica al mail, "va manifestar que TV3 no és sostenible sense una profunda reforma si es vol tenir en compte la greu crisi econòmica que patim i el dèficit fiscal que afecta les finances de la Generalitat i tots els contribuents catalans".

Jaume Barberà va proposar, d'altra banda, escollir "dos treballadors de TV3 amb projecció pública" al marge del comitè per intentar desbloquejar les negociacions amb la direcció.

Aquests dos empleats de renom, tal com va apuntar el periodista, haurien de demanar reunions amb el conseller de la Presidència, Francesc Homs, el president de la CCMA, Brauli Duart i, "si fos necessari", amb el president de la Generalitat, Artur Mas.

El comitè d'empresa va replicar, al respecte, que la proposta s'ha de votar "en assemblea". Tot i això, "i per evitar frustracions de qui tingui encara esperances de poder estovar l'actitud de la direcció de la CCMA" recomanen que primer "s'explori" si hi ha alguna porta oberta a la negociació per part dels responsables de la 'Corpo'.

"No serem nosaltres qui frenarem una proposta feta amb bona intenció" afegien abans de manifestar que veuen "molt difícil" que pugui tirar endavant  "per raons legals i de tarannà personal i polític de la direcció de la Corporació".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#27 Josep, bcn, 05/07/2013 - 17:17

Dir les veritats, ofén. A TV3 hi ha molt de xanxullo amb uns dirigents posats a dit, que ven be no es sap que coi fan. Però també tenen una estructura de treballadors, "a lo grande", tipic d'empreses nacionals. Sobra molta gent, i tamb´emolt programes; s'Ha de racionalitzar el treball.

#26 sdinger, Barcelona, 04/07/2013 - 14:48

Diuen que volen construir estructures d'Estat i porten les retallades a la plantilla. Per altra banda, foten un cop de destral a la retransmissió del concert del Camp Nou, amb un telenotícies d'una hora!!! quan en les retranmissions de fòrmula 1 l' endarrereixen sense cap problema..

#25 Josep Ter, Badalona, 03/07/2013 - 11:32

Això acabarà com l'Ere a l'Aca ( l'Agènci catalana de l'aigua), amb 0 acomiadats.

El sector públic funcionarial és el gran privilegiat d'aquest país. Tenim un 25% d'atur i aquests ni un aturat. Un escàndol!!

Visca Catalunya independent i liberal!!

#25.1 Terraxa, Terrassa, 04/07/2013 - 09:56

En el període 2003-2011 es van afegir 45.000 funcionaris més a la Generalitat. A part també es va incrementar el personal de consorcis i empreses públiques. El mateix va passar a nivell d'administracions locals i estatals.
Ningú deia RES.

#23 claudi, bcn, 03/07/2013 - 00:50

Efectiviwonder !
A TV3, sobra molta gent. Sinò aneu a la cafeteria i ho comprovareu ! Perdoneu. Crec que aplicar un ERO a 259 és una estafa !
JO NO ESTIMO TV3 I ELS SEUS PRIVILEGIS.
VISCA LA LLIBERTAT

#22 manolo, barcelona, 02/07/2013 - 23:32

Evidentemente, el se presenta como parte pensante de la solución, cuando9 en realidad no deja de ser parte del problema

Ahora quiere salvarse de la quema

Lo que digo, este sr4 es un vividor