Publicitat
Comunicació · 5 de Febrer de 2014. 11:34h.

Barbeta no surt a la foto

Carol prescindeix d'Alfredo Abián que era home de confiança d'Antich

Barbeta no surt a la foto

La nova direcció (Foto: @La Vanguardia)

La Vanguardia presentava aquest dimarts, amb una foto, el nou equip directiu amb Màrius Carol de director format per quatre directors adjunts: María Dolores García, Miquel Molina, Enric Juliana i Álex Rodríguez; i quatre subdirectors: Manel Pérez, Isabel García Pagan, Llàtzer Moix i José Alberola. També hi va assistir Albert Gimeno, que s'ha incorporat com a redactor en cap adjunt a la direcció, càrrec que també ocupen Enric Sierra i David González.

L'anterior equip directiu, amb José Antich, estava format per Alfredo Abián com a vicedirector, Enric Juliana i Álex Rodríguez (directors adjunts), María Dolores García, Miquel Molina, Manel Pérez i José Alberola (Subdirectors). Enric Sierra, David González i Llàtzer Moix eren els redactors en cap adjunts a la direcció.

L'única persona que ha caigut del nou equip directiu del diari de Javier Godó és Alfredo Abián, home de confiança de José Antich, i que ha deixat el diari. Carol, a més, ha prescindit de la figura del vicedirector en l'equip directiu que ha confeccionat.

Jordi Barbeta consta, tanmateix, amb el mateix càrrec de responsable de la secció de Política del diari com la resta de caps de secció Joaquín Luna (Internacional), Susana Quadrado (Tendències i Viure), Ignacio Orivio (Cultura), Dagoberto Escorcia (Esports), Ramon Aymerich (Economia).

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#20 Curro, Ítaca, 08/02/2014 - 11:40

la ma tonta del Carol.

#19 Badoret, barcelona, 06/02/2014 - 00:26

Les últimes noticies que arriven del univers remot, ens informen que els extraterrestres independentistes de la galaxia d´Andromines, estan disposats a envair la Terra, començant per la Hispania, per a castigar als terricolas anti-catalinos....Han avisat el primer en Toni Airà.....

#18 Badoret, barcelona, 06/02/2014 - 00:23

Aquest tal Barbeta, aviat el col.locarà en Mas, com a cap de premsa del seu règim, i aixó com a premi als serveis prestats a la causa. A la Rachola, alias la bacallanera, se l´hi estan posan les coses malament, doncs amb les seves mentires i curriculs falsos, està fent mes mal que altra cosa...

#17 Pere, Lleida, 05/02/2014 - 21:47

És lògic, més que un periodista, darrerament semblava el doberman d'Artur Mas.

Com a pamfletari fent parella amb la verdulaire del règim (Rahola) molt bé. Com a professional del periodisme, fa riure.

#17.1 Albert, Barcelona, 06/02/2014 - 14:52

Em sembla que comparar Abián i Rahola es propi d'algu que no llegeix LV

#16 Pep, Badalona, 05/02/2014 - 21:18

La foto és com La Vanguardia mateixa: tan pedant com ridícula.