Comunicació · 15 de Gener de 2011. 22:05h.

Barril prefereix Tura a Hereu

El periodista compara el PSC amb el Titanic

Barril prefereix Tura a Hereu

Joan Barril, en una foto d'arxiu

El periodista Joan Barril mostra les seves preferències per Montserrat Tura enfront Jordi Hereu en un article a El Periódico en el que també compara el PSC amb el Titanic: "Si Tura guanyés aquestes curioses primàries, on molts són els cridats i molt pocs els escollits, a Trias i a Fernández Díaz se'ls arrugaria el melic. És tard per gairebé tot, però totes les esperances estan en ella. I fa massa temps que sentim que l'única esperança és treure el que hi ha, prescindint de qui es posi al seu lloc".

"Amb Tura -afegeix- això no seria exactament així. Per als socialistes és una última oportunitat de lideratge i d'orgull. S'ha fet tard, és cert. Però de cop i volta les eleccions es podrien obrir. I no hi ha res que estimuli tant la població com la possibilitat d'invertir el pronòstic".

"Amb Tura es pot donar una clatellada als seus miops dirigents i, al mateix temps, evitar una plaça de Sant Jaume monocolor. Avui els carrers tornen a parlar de política. I als salons ja no se sap què pensar", insisteix

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Ramon, Barcelona, 17/01/2011 - 19:56

Els creadors d'opinió en sintonia amb la sucursal del PSOE, de tants que n'hi ha, es confonen amb el paisatge mediàtic i no criden l'atenció com sí que la criden els escadussers periodistes estigmatizats per ser d'altres cordes ídeològiques. Això s'ha(uria) d'acabar.

#12 Juan Coma, Barcelona, 17/01/2011 - 17:10

Record quan Quim Monzó va deixar El Periódico per incorporar-se a La Vanguardia i Joan Barril va fer el camí invers. Qui va guanyar? La Vanguardia, és clar. Barril escriu bonic, però mai diu rés. No obstant això, Barril té major olfacte i si aposta per a Tura és que és cavall guanyador.

#11 Daserrout, BCN, 16/01/2011 - 18:48

Pobret Barril, la menjadora del PSC ha arrivat a la fi. L'ultima esperança és la Tura. Els convergents l'han de fotre fora de Cat. Ràdio ja mateix.

#10 Ciudadanista, Barcelona, 16/01/2011 - 18:35

Me parece más adecuado comparar al PSC con un barco de pesca sin rumbo y con la red estropeada. Hasta ahora han estado pescando votos en sectores que no merecían, pero cada vez queda más claro su nacionalismo. Al centro izquierda no nacionalista lo representa CIUTADANS, no el PSC.

#9 Marc3, Barcelona, 16/01/2011 - 17:49

No vol una Placa St Jaume monocolor? I fa 4 i 7 anys? Li anava be? Ai, que se us veu el plomall