Publicitat
Comunicació · 3 d'Octubre de 2011. 22:04h.

Barril triga 17 dies en dimitir com assessor de Duran

El periodista continua al capdavant de l'informatiu vespre de Catalunya Ràdio

Barril triga 17 dies en dimitir com assessor de Duran

Barril, el primer a la dreta, durant la presentació del consell assessor de Duran

El periodista Joan Barril ha anunciat que deixa el consell assessor del candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, dues setmanes després del seu fitxatge.

Barril, que presenta el programa El cafè de la república a Catalunya Ràdio, va ser presentat el dia 16 de setembre com a membre d'aquest consell en què havia d'assessorar el polític nacionalista tant en la campanya com després en la legislatura.

La decisió del periodista, però, va ser contestada pel Comitè Professional de l'emissora pública, que considerava que Barril incomplia el codi deontòlogic, i que va demanar al director de Catalunya Ràdio, Ramon Mateu, que intervingués. "És incompatible presentar un programa i assessorar un candidat polític", indicava el Comitè Professional.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pere M., Manresa (Bages), 04/10/2011 - 00:17

I, a tot això, el Duran Lleida no té res a dir? No només presenta un consell de nyigui-nyogui sino que la gent li cau? A les eleccions del 2008 va posar gent notable que desprès va negar que en formés part de cap consell... Mal presagi.