Publicitat
Comunicació · 19 d'Octubre de 2011. 18:03h.

Basté critica "els intolerants de la llengua"

El periodista lamenta que "té pebrots" que Quintana s'hagi de justificar per parlar en castellà

Basté critica "els intolerants de la llengua"

Jordi Basté, en una foto d'arxiu

El periodista Jordi Basté ha donat suport a Gerard Quintana davant les crítiques que ha rebut al twitter el cantant de Sopa de Cabra per parlar en castellà amb la seva família. Basté, a l'editorial del seu programa El món a RAC1, ha criticat "els intolerants de la llengua que n'hi ha a tot arreu i de tots colors".

Segons el director de l'espai radiofònic, "em sorprèn que el cantat de Sopa de Cabra parli en castellà" amb la seva família. "Em sorprèn i m'estranya", ha remarcat, però ha defensat aquest bilingüisme. Després de preguntar-se si Quintana seria titllat de "políglota" si parlés en anglès i italià amb els seus, enlloc de fer-ho en castellà, s'ha qüestionat perquè "no podem entendre aquest altre bilingüisme per molt estrany que ens sembli la situació?"

Basté ha insistit en què "de vegades inventem debats on no hi haurien d'existir". I ha afegit, en conversa amb el cantant: "que haguem de justificar això té pebrots".

Publicitat
Publicitat

120 Comentaris

Publicitat
#50 Pau, Barcelona, 20/10/2011 - 15:06

Un parell d'hipòcrites tots 2.
Volen fer veure i creure el que no són, i aquí ha quedat més que evident.
Al final a la vida acabes sabent qui és qui i em sembla patètic que encara vagin de catalanistes.
Quina pena tots 2.

#49 cesc, Menorca, 20/10/2011 - 14:22

Basté, al parlament espanyol ens tenen prohibit obrir la boca,te pebrots parlar d'intolerància catalana.

#49.1 Francesc, Barcelona, 20/10/2011 - 15:02

Tens tota la raó!

#48 Cesc, Menorca, 20/10/2011 - 13:53

Nunca fue la nuestra lengua de imposición, sino de encuentro; a nadie se obligó nunca a hablar en castellano: fueron los pueblos más diversos quienes hicieron suyo por voluntad libérrima el idioma de Cervantes".Açò ho va dir un Borbó i en Gerard s'ho va creure. I en Basté,també.Intolerants?

#47 Carles, Barcelona, 20/10/2011 - 13:49

El Basté, a casa seva, també parla en castellà! A les seves filles, per exemple, sempre els hi parla en castellà. Un altre fals...

#46 cesc, Menorca, 20/10/2011 - 13:49

A veure si ens entenem sr. Basté,tots els paisos tenen la seva llengua, q defensen i protegeixen amb tota mena de lleis, per evitar q se la mengi la del pais veï,perquè els que volem protegir la nostra sóm titllats d'intolerants?La castellana aquí, és una llengua d'imposició.