Publicitat
Comunicació · 29 de Setembre de 2022. 11:11h.

Basté defineix el procés com una "mentida política col·lectiva"

Turull li replica que no tot "surt a la primera"

Basté defineix el procés com una "mentida política col·lectiva"

El presentador d'El món a Rac-1, Jordi Basté, ha qualificat el procés de "mentida política col·lectiva" coincidint amb el cinquè aniversari del referèndum. Ho ha fet durant l'entrevista amb el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull.

"Què li diria a tota aquella gent a la qui fa cinc anys li van prometre que serien independents? No només no hi ha hagut independència, sinó que la sensació ha estat d'una mentida política col·lectiva", li ha exposat Basté a Turull, que ho ha negat i li ha replicat que "no sé si vostè té la fortuna que tot li surti a la primera". "Quan sento l'expressió 'ens van enganyar', jo no tinc cap percepció que ens vam enganyar", ha exposat.

El dirigent de Junts ha afegit que "aquest camí no l'havíem fet mai i hi va haver una sèrie de factors que no teníem ben calculats" com "pensar que l'Estat espanyol no es comportaria com l'Estat preconstitucional dels anys setanta".

Finalment, Jordi Turull ha dit que "sense autocrítica no es pot millorar, però sense autoestima no es pot avançar". "Hi ha motius per a l'autoestima perquè si aquest moviment es torna a compactar, ho pots tornar a fer", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#59 Die Frage, Chez Fangue, 30/09/2022 - 11:51

Però aquest estrella de la radiodifusió no era de la ceba? amb què ens surt ara? ha tornat de Lourdes i ha vist la llum? o veu que s'acaba el bròquil?

#58 mariaa, BCN, 30/09/2022 - 11:20

Quina barra… els hi és igual tot.

#57 Cangri, Barcelona, 30/09/2022 - 10:12

Baste, tu i molts periodistes sou tambe culpables de haver colaborat en la desfeta de catalunya. Haurieu de pagar-ho juntament amb els maleits politics.

#56 Santiago Zapico, Corberá, 30/09/2022 - 08:43

Esto es como si alguien te dice que no ha batido el record de los 100 metros lisos porque no le han acortado la pista jajajaja

#55 Murciano, Caravaca, 30/09/2022 - 08:41

El Basté y el Turull, otros ejemplos de esas bellezas catalanas que obnubilan. El intelecto no les queda atrás. xD