Publicitat
Comunicació · 21 de Gener de 2016. 15:09h.

Basté demana a CDC i ERC que "deixin de repartir-se càrrecs"

El periodista denuncia que "és molt lleig" i "desprestigia la professió"

El periodista Jordi Basté valorat el nomenament de Miquel Martín Gamisans com a nou secretari de comunicació del Govern i ha demanat a Convergència i Esquerra que “deixin ja de repartir-se càrrecs de ràdios i televisions públiques”.

Basté ha recordat que “el Miquel, el ’Gami’, fa un mes va ser nomenat cap de programes de La Xarxa” i ha manifestat que “això de repartir-se càrrecs és molt lleig”. “Sembla que, en lloc del tripartit, siguin el bipartit amb els mitjans públics”, ha reblat.

El director d’El món a Rac-1 ha lamentat que “a Catalunya Ràdio col·loquen a un director vinculat o nomenat per Esquerra i el cap d’informatius haurà de ser de Convergència”. “I exactament a l’inrevés a la televisió pública catalana: el director haurà de ser designat per Convergència i el cap d’informatius per Esquerra”, ha exposat.

Jordi Basté ha dit que “arribo a una conclusió: que es fotin un micròfon al cap per fer una ràdio i una càmera al cap per fer una tele”.

Finalment, ha recordat que diputats d’ERC es col·locaven adhesius amb el lema “Salvem TV3” i ha indicat que “si salvar TV3 és anar nomenant càrrecs aquí i allà, no sé si o salvarem o no, però fa d’un sectarisme global que desprestigia bastant la professió”.

Basté, en una imatge d'arxiu

17 Comentaris

Publicitat
#14 Riky, Barcelona, 23/01/2016 - 12:10

I que deixin de donar pasta inhumana al Grupo Godó, d'on ell entoma, molt professionalment, una sobirana pastarada cada mes.
Ètica i professionalitat... Primer mirem-nos nosaltres mateixos, Sr Basté.

#14.1 MOLT D`ACORD AMB EL SEU COMENTARI, RUBÌ, 25/01/2016 - 21:00

Que ho fa que sempre ens agrada veure els defectes aliens, hi no ens agrada mirar-nos en el mirall per contemplar els nostres propis "egos" .... ?

#13 Carlos Gomez, Bcn, 21/01/2016 - 19:48

Ja ha començat el repartiment del generos pinso que sol fer sempre el nou amo del corral per colocar els seus animalons en les millors menjadoras i totes les bestioles estan excitadisimes barallantse entre elles per posar l´ou ben escalfadet durant quatre anyets
La patria mai oblida als seus herois

#12 Voces que claman, cuando la consigna manda viento de proa, 21/01/2016 - 19:05

Vaya que raro, no le oí a este señor decir esto desde que comenzó el proceso .. y ahora que hasta Cuní se ha rebelado resulta que sale de la oscuridad como un garante de la imparcialidad. Pues para uno y el otro no CUELA. Eso se dice cuando está la situación ON FIRE no cuando está bajando el soufle.

#11 Ernesto, Vilassar, 21/01/2016 - 17:53

¡Gracias CUP! Contigo empezó todo...

#10 Pepón, Bcn (España), 21/01/2016 - 17:22

jua, jua, jua, jua

Qué cachondo el Basté!!!

jajajajaja