Publicitat
Comunicació · 16 de Març de 2022. 13:23h.

Basté: "És pitjor el silenci d'Esquerra"

"Posa en perill l'estabilitat del Govern"

Basté: "És pitjor el silenci d'Esquerra"

El periodista i presentador d'El món a RAC-1, Jordi Basté, ha exposat a El Davantal d'aquest dimecres que el portaveu d'Esquerra a Madrid, Gabriel Rufián, portava preparada la seva intervenció "de casa", però ha remarcat que "és pitjor el silenci d'ERC" que vint-i-quatre hores després encara no ha dit res malgrat la insistència de Junts en demanar una "rectificació".

Basté ha dit que "apostaria" que Rufián sabia que li demanarien per Puigdemont i els russos. "L'aposta és de molt risc perquè el que més valor hi ha en la juguesca és que la pregunta l'hauria pagat amb Javier Negre, ha afegit el periodista, i remarca que Rufián, amb les seves declaracions, "valida totes les informacions desmentides que relaciona l'independentisme amb el Kremlin".

També ha assenyalat que "això va passar ahir al migdia, han passat 20 hores, i ningú d'ERC ha sortit" i, en aquest sentit, ha dit que "és pitjor el silenci d'ERC; perquè és demolidor, sorollós, terrible i, evidentment, posa en ris l'estabilitat del Govern".

Finalment, ha indicat que "Esquerra, amb el silenci, certifica un relat molt brut amb el qual Gabriel Rufián s'hi va empastifar fins a les orelles, i que ha deixat l'independentisme fet una pelleringa i el Govern molt tocat".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#26 Daisy, Vallirana Village no Law, 17/03/2022 - 21:21

No, no, silenci no.
En Pere Aragonès ja s'ha pronunciat: es renta les dues mans.
Ho deixa tot en mans de G. Cambray si és que us esteu referint a la vaga que tenen muntada les docents i els docents del país.
Fent tants amics que al final ERC perdrà el Govern...
I el 23 dirà que la vaga per la llengua 100% de seguiment.

#25 JOSEP , JXCAT A CALLAR NO FEREU RES , 17/03/2022 - 08:35

BASTÉ .Home tu sabes que E.R.C. Calla per què sabe que JXCAT no faran res de res cridan molt i poc mes .Ja que si es carregan el Govern ellos tambe i perden molt .Si ja Eleccions a lo millor ja no sumarian els Independentistes y si els Socialistes amb el P.P. O CIUTADANS O VOX .A ver que feu JXCAT que se os acaba la bona vida .

#25.1 JOSEP , LODE RUFIÁN UDIU E.R.C. TAMBE , 17/03/2022 - 20:12

Baste diuen Males LLengues ,que lo que va dir Gabriel Rufián de JXCAT ,va ser algo acordado amb E.R.C. amb Pere Aragones .Per provocar a JXCAT Para que estos trenquin el PACTE FET AMB E.R.C. . De aquesta manera E.R.C.Despres estaria lliure per FER EL TRIPARTIT E.R.C. ,P.S.C. y ENCOMUPODEM .Repito son males llengues qui u diuen he

#24 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 16/03/2022 - 21:00

Govern molt tocat? Con una sociedad mermada que a la que salta a votar lo hace como quien monta quinielas,pues les va de perlas ser unos chapuceros

Parece que los pueblos rurales siguen con el cotilleo y radio como vías para informarse,y estando inmersos en el ultranacionalismo rancio desde hace décadas,no está la cosa para tirar cohetes

#23 Doctor, Barcelona, 16/03/2022 - 20:57

¿Informaciones desmentidas? No consta ninguna rectificación de The New York Times o querella contra el periódico. Michael Schwirtz, autor del artículo, ha sido corresponsal en Moscú, y fue reportero principal en el equipo que ganó el Premio Pulitzer 2020 por una serie de artículos sobre las operaciones de inteligencia rusas en todo el mundo.

#22 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 16/03/2022 - 20:27

"Pone en peligro la estabilidad del Govern"

Jo l´entenc al Baste. Con las cosas de comer no se juega

Es refereix als 15 milions anuals que el Grup Godo rep de la guarida de la Plaça de Sant Jaume en concepte d´ajuda al catala, subvencions encobertes i publicitat institucional.

Els Rolls Royce del conde geperut mai s´han pagat sols.

#22.1 Bastí1, Mura, 24/03/2022 - 22:16

Jordi Basté ets un bon comunicador, m´agrades a pesar de que se te ve a leguas a quien te debes, estás hecho polvo por las vacunas, aunque no lo reconozcas y Rosalía es una pobre mk ultra con el cerebro fragmentado muy mediocre, alguien te ha dicho que hables muy bien de ella cuando sabes que es un petardo, no dices lo que sientes. Dáis pena.