Publicitat
Comunicació · 14 d'Octubre de 2014. 09:54h.

Basté: “esteu fent el ridícul”

“La V volia dir anar a votar, no sentir vergonya”

Basté: “esteu fent el ridícul”

Jordi Basté

El director d’El món a RAC1, Jordi Basté, en la seva editorial, ha lamentat que “la unitat se n’ha anat en orris”. “Tot era massa simple i a la vegada massa complicat, anar a votar i amb l’Estat enfrontat”, ha constatat, a més d’assenyalar que “els catalans i totes les seves famílies que es van manifestar per la Diada ho estan perdent”.

“Ho estan perdent aquells que vam creure que en un Estat que es defineix com a democràtic volem votar. Ho estem perdent els que considerem que el veí que diu que no a la independència val el mateix que el veí que vol posar que Sí-Sí. Estem perdent el 9N perquè com sempre les baralles són nostres mentre l’Estat riu la feblesa i el deliri català”, ha criticat.

Basté s’ha preguntat “com vols una llista unitària si a la primera de canvi aquesta gent ja es treuen els ulls els uns als altres? què punyetes vols anar plegats si s’acabaran bufetejant per un sol vot? La història ens passarà factura, a ells principalment si no ho redrecen”.

“El país que jo somio, el que deixa votar la seva gent avui no pararia de reunir-me fins que es posessin d’acord i sortissin amb un text consensuat sota el braç. Res no està perdut, res no està acabat, però un matí més ressonen les paraules de l’avi que deia que l’esclavatge més gran és ser esclau d’un mateix. Esteu fent el ridícul, o ho arregleu o el país que us empentava, ara no us perdonarà. La V volia dir anar a votar, no sentir vergonya”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#32 Casper, Bcn, 15/10/2014 - 12:04

Pues anda que tu amb el chucho que se te atraganta cada mañana...

#31 joan, manresa, 14/10/2014 - 17:22

El Casal,17,15 h.--Sr.Basté...,alguna vegada podría ser Vosté una miqueta constructiu.,..Vosté es pregunta moltes coses..,no u pot fer sense tan rintintín..,se li veu el plumero Sr.Basté...,amb comentaristas com Vosté i algun altre.,no ens calen els enemics espanyols..¡¡¡ Quin País mes desgraciat

#30 alicia, palma de mallorca, 14/10/2014 - 15:16

Yo sólo le pediría a Basté que aclare la frase "lo estamos perdiendo los que consideramos que el vecino que dice que no a la independencia vale lo mismo que el vecino que quiere poner que Sí-Sí!. Si lo entiendo bien me parece muy grave.

#30.1 mirk, bcn, 15/10/2014 - 13:58

jo interpreto que la vergonya és pel fet d´anar a votar no a allò que votes. Tu vota el que consideris, com si no hi vols anar, però la possibilitat d´expressar-se en aquest tema hi ha de ser.

#28 gurguri, barcelona, 14/10/2014 - 14:55

Ridículos son todos los programas de RAC I, desde la fiebre del "soberanismo" En las tertulias siempre están en minoría las opiniones sensatas.como Sardá y otros.Además en los medios públicos, TV3, Cataluña radio etc. los que no compartimos los "delirios" soberanistas estamos estigmatizados.

#27 DaniD, Barcelona vol votar si segueix a CAT, 14/10/2014 - 14:49

Els gladiadors sobiranistes de la comunicació (Terribas, Basté, etc.) amenacen el mateix Cèsar (o Moisès o David o Gandhi o Luther King o... altres que va fer paral.lelismes)

Si al final haurà de fugir del país però perquè el persegueixen els qui li diuen traïdor.

A Fresno de Caracena l'acolliran.