Publicitat
Comunicació · 13 de Juliol de 2012. 12:38h.

Basté: "no puc més!"

"No puc amb aquesta angoixa, no sé què els deixaré a la meva canalla"

Basté: "no puc més!"

Jordi Basté

El periodista Jordi Basté, en la seva editorial d''El món a RAC1', ha confessat que "no puc més del pa que s'hi dóna i cada cop que hi penso em sento pitjor". "No puc amb aquesta angoixa, no sé què els deixaré a la meva canalla, no ja de diners, sinó de valors", ha lamentat.

Basté s'ha preguntat si "és normal que els que tenim la sort de treballar vivim pagant el que l'Estat va fer malament fa uns anys?". També admet que "no puc més de Cristóbal Montoro", a més de proposar que "tirin a terra els ministeris de Sanitat i Cultura".

També ha apuntat que "em temo que el pacte fiscal serà aigualit com tot el que fem a Catalunya". "No puc més de gent que no va a treballar perquè prefereixen cobrar 800 euros a casa que 1000 a la feina", ha assenyalat.

També s'ha queixat de que "la persona que fa el mateix programa que jo al País Basc" cobri més i pagui menys impostos i ha reconegut estar "fart de que incrementin els radars per cobrar més". "No puc més de que diguin que hem estirat més el braç que la màniga. Deu ser vostè, burro!", ha exclamat.

"No puc més d'empresaris que pensen que els treballadors són púrria i de gent que s'apunta al comitè d'empresa i així no la poden fotre fora encara que no foti brot", ha criticat. "No puc més d'aixecar-me cada dia i pensar que demà potser no tindrem feina", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

97 Comentaris

Publicitat
#72 david, Tarragona, 12/11/2012 - 11:42

Per canviar la societat, primer em de canviar nosaltres.

Si tenim ètica, no hauriem de financiar entitats financeres sense ànima ètica (que ho són la majoria).
Si tenim ètica, no hauriem de votar partits politics que diuen A, però fan B. On B normalment vol dir, estafar als ciutadants.

#71 Anna, albirka@hotmail.com, 14/09/2012 - 18:51

Molt suport Jordi, Jo soc autònoma, i ser que és treballar molt, i molt cops a fons perdut i espero poder continuar fent-ho El teu programa ens ajuda molt, i som molts seguidors , continua així parlant clar i català, Visca Catalunya lliure.

#70 enric feliu, Vilanova i la Geltrú, 13/09/2012 - 18:03

Ets la ostia Basté es podía dir més fort peró no tan clar. comulgo amb tot

#69 Anna, Barcelona, 08/09/2012 - 23:25

millor no es pot explicar!

#68 g, al nord, 07/09/2012 - 23:44

basté,som molts que ja no podem més,aviam si el 11 s es nota i començem amb el referemdum i fotem el camp d espanya.i aqui a casa els que ara manen que es posin a tremolar.