Publicitat
Comunicació · 15 de Març de 2017. 10:37h.

Basté qüestiona els nomenaments a la Corpo

El periodista recorda que el director de BTV és escollit per concurs públic

Basté qüestiona els nomenaments a la Corpo

Jordi Basté, en una foto d'arxiu

El periodista i presentador d'El món a Rac-1, Jordi Basté, ha qüestionat els nomenaments a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i, durant l'entrevista al vicepresident Oriol Junqueras, ha recordat que els directors de la nova televisió pública valenciana i d'IB3 s'escullen per concurs públic.

Basté ha dit que "hi ha una anomalia en la Corporació, que és el nomenament d'un director per part d'un partit polític" i ha recordat que al director de TV3 "el proposa Convergència o el PDECAT" i el de Catalunya Ràdio "el proposa Esquerra". "I passa a la inversa amb els caps d'informatiu", ha afegit.

El periodista també ha remarcat que al "País Valencià han escollit la directora general per concurs públic i a BTV també passa. Potser això seria una fórmula..." "Si el Parlament avancés en la direcció d'escollir el director de TV3 per concurs públic, em semblaria molt bé", ha contestat Junqueras.

Tanmateix, ha manifestat que "Vicent Sanchis deu ser un dels directors de TV3 més vilipendiats abans de prendre càrrec" i ha demanat a Junqueras si estava d'"acord amb el nomenament". "Desitgem al nou director de TV3 el màxim d'encerts possibles i que escolti molt l'entorn", ha dit el vicepresident.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, deuvosguard catalunya, 16/03/2017 - 09:20

Baste ves prenent nota

El conde geperut pot fer en cada moment el que mes li convigui a la seva butxaca amb els seus subdits sense haver de donar expliacions a ningu i sense cap presio mediatica i ni politica que li ho compliqui

Al lloro Baste que els Rolls Royce son molt capritxosos

#3 pepe.----, andorra, 15/03/2017 - 14:49

BTV? Alguien puede explicar pq un ayto. debe tener una tv? Bueno, era una pregunta retorica....Pues para manipular....Q pasa, es q soy el unico q se ha leido rebelion en la granja?

#2 Koan, Barcelona, 15/03/2017 - 12:04

INNOCENTOT!!!
Et creus que el concurs públic soluciona res? hahahaha!
I tu també formes part del circ, no vagis de pur!

#2.1 pepe.----, andorra, 15/03/2017 - 14:48

bueno, es el discurso para engañar a los ingenuos...Creer q por q hay un concurso publico, yo diria pubico, hay mas limpieza, es ser muy ingenuio o muy manipulador, la unica forma seria por sorteo, ahi si q me lo creeria...Claro q entonces los politicos y sus jefes no controlarian el cotarro...Q es de l

#1 botifler1914, Sinitaca, 15/03/2017 - 11:36

Basté un poco tarde no???? Tu eres en parte complice de todo lo que esta pasando, las revoluciones acaban primero con los tibios antes que con los enemigos.