Publicitat
Comunicació · 27 d'Octubre de 2020. 13:20h.

Basté reclama "presumpció d'innocència" per a Eduard Pujol

Els dos van coincidir a Catalunya Ràdio i Rac-1

El presentador d'El món a Rac-1, Jordi Basté, ha reclamat "presumpció d'innocència" per a l'exportaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, que ahir va ser suspès de militància i forçat a deixar l'escó per acusacions d'assetjament sexual.

Basté, que va coincidir amb Pujol a Catalunya Ràdio i Rac-1, ha dit que "JxCat ha traslladat el cas a la justícia tot i que no ha detallat què ha passat" i ha remarcat que "no sap ni quantes víctimes hi hauria presumptament, ni quins són els tipus de fets que es denuncien, ni quan haurien passat els suposats casos". "El que sí que ha anunciat el partit, corre corre, és que el suspenen de militància", ha sentenciat.

Després d'escoltar les declaracions que va fer ahir la vicepresidenta de JxCat, Elsa Artadi; el periodista ha exposat: "Duresa d'Elsa Artadi contra Eduard Pujol", i ha subratllat que "en aquesta casa, Rac-1, se l'aprecia molt, i des del punt de vista personal".

Finalment, Jordi Basté ha defensat que, "com sempre hem dit en aquests casos, presumpció d'innocència i no presumpció de culpabilitat". "Fins que es judicialitzi el cas. Que per cert no ho està", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#30 Lourded, Barcelona, 28/10/2020 - 10:46

Estimo el meu país Catalunya i el Vull net de xorisos i chupopteros q n esta ple. Ja ni ha prou d enganys i tapadores

#29 Lourdes, Barcelona, 28/10/2020 - 10:21

Baste s et veu el plumero, aquest senyor per dir algo si fos de Madrit no diries el mateig, i ja feie 8 mesos q això se sabia o sigui que tot plegat fa molt tufffff

#28 electra, Barcelona, 28/10/2020 - 08:56

Si fos d'un altres partit, també reclamaria presumció d' innocencia?

#27 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/10/2020 - 00:30

"Basté reclama "presumpció d'innocència" per a Eduard Pujol". Vosotros habéis defendido siempre la ley de violencia de género que elimina la presunción de inocencia. Ahora hay que ser consecuentes y apechugar. De entrada es brujo, y luego ya veremos si se hunde cuando se le eche al río y si fuese así, a ver si se llega a tiempo al rescate.

#26 Enric, Barcelona, 27/10/2020 - 23:23

El baste y el pujol son clavados, no serán la misma persona?