Publicitat
Comunicació · 8 de Març de 2016. 10:33h.

Basté retreu a Homs que després del 27-S ningú plantejava "un referèndum"

Homs defensa que "hem d’apretar per a veure si això surt"

Basté retreu a Homs que després del 27-S ningú plantejava "un referèndum"

Basté, amb Homs, en una foto d'arxiu

El periodista Jordi Basté ha manifestat que “no hagués dit mai que CDC estigués en mans de Podem” i ha recordat a Francesc Homs que després del 27-S “ningú es plantejava la possibilitat d’un referèndum” i es plantejava “tirar pel dret”.

Homs, en declaracions a El món a Rac-1, ha al·legat que “hem de ser honestos amb el resultat del 27-S” i ha reconegut que per culminar el procés “amb un 47% no n’hi ha prou”. En aquest sentit, ha apostat per “eixamplar la base i el perímetre de l’independentisme”.

El líder de Democràcia i Llibertat al Congrés ha mantingut que juntament amb ERC i En Comú Podem “hem de pressionar aquests mesos per a veure si això del referèndum surt” i ha defensat que “això és compatible amb el que fa el Govern”.

Francesc Homs ha reconegut que “ja sé que això és difícil”, però ha assenyalat que “hem d’acabar de culminar aquest procés de decantació” a favor de la independència perquè “l’independentisme ha sabut anar atraient aquella gent que no era independentista”.

Finalment, l’exconseller ha dit que “si en aquest termini de 17 mesos hi ha la possibilitat de fer referèndum acordat amb l'Estat, l'aprofitarem”. Si això no passa, Homs ha indicat que explicaran a la gent que hi creia per “a acabar de decantar“ la balança a favor de l’independentisme.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Carlos Gomez, Bcn, 08/03/2016 - 14:20

Viaje con nosotros
si quiere gozar.
Viaje con nosotros
a mil y un lugar
y disfrute
de todo al pasar
y disfrute
de las hermosas historias
que les vamos a contar.
Viaje con nosotros
y podra encontrar
atactivos monstruos
que le sonreiran.

#7 botifler1914, Barcelonia, 08/03/2016 - 13:09

hem d?apretar per a veure si això surt

A medio camino entre el parto de los montes y un restreñimiento severo....

#6 Carlos Gomez, Bcn, 08/03/2016 - 13:01

Ja nomes queda saber qui sera el pobre desgraciat a qui li tocara sortir per TV3 a dirnos que s´anul.la definitivament el viatge a Itaca per imponderables causes tecniques i que no es llancin les samarretes i les cubanes que d´aqui 300 anys el senyor Partal les canviara per la nova versio sense cap

#6.1 Carlos Gomez, Bcn, 08/03/2016 - 14:24

sense cap cost adicional.
Disculpin les molesties.
Per mes iformacio truqin al 012 pero sense insultar, sius plau. Les mares son les mares i no tenen cap culpa.
Gracies.
Govern de Catalunya.

#5 Sharp , Tarragona, 08/03/2016 - 12:26

esto se acaba, no hay quien lo pare.

El "proces" encalla porque ni los que lo manejan saben que hacer. Unos dicen : hagamos la DiU, otros esperemos que somos fundamentales para formar gobierno, los de mas allá creen que puede haber referendum, y los otros: Coje el dinero y corre.

#4 Una ayuda para Quico, Terrasa, 08/03/2016 - 12:19

Para ensanchar el perímetro dl independentismo, distribuya a cada uno de los elementos q componen "el independentismo" formando una linea ya q su perímetro será mayor q si los distribuyen en rectángulos o otras formas geométricas. Eso sí, obtendrá una base con pésimo equilibrio. Vamos, lo actual.