Publicitat
Comunicació · 28 de Novembre de 2014. 11:03h.

Basté troba “ridícul” el boicot a Freixenet

“Fer política d’una frase, d’un centenari i d’unes bombolles comença a fer-se pesat”

El periodista Jordi Basté, durant el seu Davantal d’El món a RAC1, ha lamentat les crides al boicot a Freixenet. “Em sembla ridícul pel país que hi hagi gent que demani boicot per la marca perquè acaba amb la frase ‘per cent anys més junts’”, ha reconegut.

Basté ha lamentat que com que el president de Freixenet, Josep Lluís Bonet és ‘unionista’, “determinada gent ha vist un missatge subliminal”, que al seu parer, no és “gens estrany tenint en compte que Freixenet celebra aquest 2014 els seus 100 anys d’història”.

“En l’hipotètic cas que el creador de l’espot hagi estat alliçonat per donar un missatge unionista, tampoc no hauria de passar res. Cadascú és lliure de fer amb la seva marca el que li roti”, ha defensat. El periodista troba “molt raonable” que Freixenet brindi per 100 anys junts, atès que és el centenari de l’empresa.

“Entrar en boicots és trist vinguin d'on vinguin i vagin en la direcció que vagin. Fer política d’una frase d’un centenari i d’unes bombolles comença a fer-se pesat. Al país que somio es pot comprar el que es vulgui i es pot pensar com es vulgui. Fins i tot comprar un producte que no pensi com jo”, ha assenyalat Basté, que ha reconegut que no és consumidor de cava perquè “no m’agrada”.

Basté
Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#20 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu, VALLES ORIENTAL, 30/11/2014 - 09:24

Baste Periorista al servei de España jo hu diria al contrari Trobu Ridícul lo que ha fwet Freixenent .. Sabien que fer el anunci com han fet Podria molestar i ofendra a molts Catalans Ara tenen lo ques Mereixen ala seba Provocacio Que costi jo no bebo alcohol de cap clase Pero ben fet el BOICOT

#19 Gregari, BCN, 29/11/2014 - 11:00

Ja seria hora de començar a aclarir, que el nacionalisme català es excloent de base. Espantós i condenmable. L'independentisme encara que engloba també als nacionalistes pot ser una altra cosa, questions económiques per exemple i polítiques també.

#18 Carlos Gomez, Bcn, 29/11/2014 - 03:52

Ay amigo Baste.
Los euritos del conde pesan mucho, company y tu ecosistema economico empieza en Cat .Radio/TV3 y termina en el Grupo Godo, donde, como bien sabes, las aventuras Itaqueñas no son muy bien digeridas.
La Tele de Tots solo permite a un gallo, en este caso gallina, para un corral.

#17 Gregari, BCN, 28/11/2014 - 20:14

Has trigat en adonar-te'n Basté. S'ha d'aturar aquesta bèstia com sigui.

#17.1 Josep Maria, SALOU, 29/11/2014 - 04:24

Prou d'anar amb el liri a la ma,.
A mes a mes mai ens podran pgar que puguin ser el cava del 4 milions de votants de PP, els atres ni mne gen ni pijan ni follan,
Els de PP, follan i no pagn el trnsport els altres o l'altre ho pagarien però com ho ho fan

#16 Jake, bcn, 28/11/2014 - 16:46

Basté, pensava que ets més intel.ligent. Si cadascú fot fer el que li roti amb la seva empresa, jo també puc fer el que em roti amb la meva cartera. No en penso comprar més.