Comunicació · 19 d'Octubre de 2016. 17:04h.

Batalla a la premsa esportiva

Sport acusa Mundo Deportivo de "mentir i manipular"

Batalla a la premsa esportiva

Portada de Mundo Deportivo del 19 de setembre passat i comunicat del Sport

El diari Sport ha acusat Mundo Deportivo de "mentir i manipular" arran d'una informació sobre el suposat interès del Manchester City per jugadors del Barça després de l'desmentit que va fer Pep Guardiola de la portada que va publicar el diari esportiu del grup Godó el 19 de setembre.

El rotatiu que dirigeix Santi Nolla ha reaccionat al desmentit de l'entrenador del City explicant que van ser diversos els mitjans que es van fer ressò de la mateixa informació i destaca que "Sport és un dels mitjans que més pàgines ha dedicat a l'interès del City per fitxar Messi i Neymar" i adjunta algunes captures de pantalles d'informacions publicades pel diari que dirigeix Ernest Folch.

Sport ha reaccionat a aquesta informació i ha acusat el seu rival de "mentir i manipular" perquè, segons explica en un article, "Mundo Deportivo atribueix als mitjans anglesos una informació que va fer seva". "A diferència de Mundo Deportivo, Sport sí va citar els mitjans internacionals, i en cap cas es va apropiar d'aquesta informació", destaca.

D'altra banda, Sport assegura que "Mundo Deportivo ha manipulat la captura de pantalla de la notícia de Sport en què el nostre diari informava que Messi i Neymar estaven, segons diversos mitjans anglesos, a l'agenda de Guardiola". "Mundo Deportivo va tallar la captura de pantalla després del segon paràgraf, ometent les posteriors cites als mitjans britànics que sí figuraven en l'esmentat article".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carles, St Peters, 21/10/2016 - 05:52

La filla del Bravo ja deia al febrer a classe q l'any següent marxava a Manchester. Els nens no menteixen

#2 vicnet, Barcelona, 20/10/2016 - 13:12

Quin mal rollo! A rio revuelto ganancia de pescadores. Los ricos tambien lloran. Mai la felicitat es completa. Esperem a veura com acaba tot plegat.

#1 Pepet, Sabadell, 19/10/2016 - 21:41

Mai acabarem amb els ismes a Can Barça