Publicitat
Comunicació · 17 de Desembre de 2009. 14:01h.

Batussa pel 13-D a TV3

López Tena lamenta que "no entenen res" i Cuní l'acusa de "desqualificar"

El promotor d'Osona Decideix, Alfons López Tena, i el periodista Josep Cuní han tingut un topada a Els Matins de TV3 quan el primer ha lamentat que els contertulis "no entenen res", paraules que no han agradat a la resta de la taula.

"Què no entenem?", ha replicat Cuní, molest. López Tena ha comparat les consultes del darrer cap de setmana "amb les primàries de Iowa". "Senyor López Tena, a mi em sembla molt bé que vostè portat per l'eufòria ho compari amb les primàries de Iowa. Jo hi he estat. Això no són les primàries de Iowa, perdoni".

"Vostè ha estat a Osona?", ha preguntat el jurista. "No, jo he estat a les primàries de Iowa, perdoni", ha replicat Cuní. "Però si no ha estat a Osona, com pot…", ha insistit López Tena, moment en el que Cuní li ha retret que "fa un moment vostè ha dit que aquí ningú entén res. És possible que no tinguem el seu nivell per entendre-ho tot".

"Però no pot desqualificar a qui no pensa com vostè", ha sentenciat. "Vostè ho compara amb Iowa, jo hi he estat, i no són les primàries de Iowa, perquè ho porten tot els partits, no els moviments de base".

La disputa ha continuat amb els "si em deixa parlar…" de López Tena i els "perdoni" de Cuní, que ha exigit al promotor de les consultes "una matisació". "Si em deixa matisaré, pero no em deixa parlar", ha replicat.

En aquest punt, el col·laborador Lluís Foix s'ha afegit als retrets a López Tena "perquè qui no deixa parlar és vostè". "Vostè ha parlat mitja hora, jo només he parlat un minut, i a sobre ens diu que no entenem res", ha lamentat Foix.

Un moment de la tertúlia
Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#52 jordi, vic, 19/12/2009 - 11:35

El senyor López Tena ha demostrat a Osona la seva capacitació per organitzar un referèndum sense gaires mitjans, i només amb un munt de voluntaris. El senyor Cuní i el senyor Foix són uns prepotents que es pensen que la seva merda no fà pudor.

#51 tarraco, barcelona, 18/12/2009 - 19:07

pobre independentisme si ha d\'estar representat per personatges com aquest López. Ni dóna la talla ni representa a ningú.

#50 Walzer, BCN, 18/12/2009 - 16:14

El Sr. López és un cregudet a qui li costa d'admetre els resultats del dia 13. El Sr. Cuní està demostrant últimament una independència de criteri sorprenent, escàs en una TV3, democràtica però poc plural

#49 max, barcelona, 18/12/2009 - 13:57

En Cuní sembla un sicari, donant consells i sermons a tothom.
A veure quí s´ha cregut què és aquest home, li tindrien que recordar que treballa pero obrir debats no per donar la seva opinió.
És el CARRASCAL de la televisió catalana.
Salut!

#48 Gerard, Barna, 18/12/2009 - 07:50

Recordo a tots el q acusen només al PSC q en Foix és un convergent espanyolista acomodat de tota la vida. Hem d'entendre q CIU=PSC en qüestions de poder. Q CIU està virant? Quan ho vegi m'ho creuré. Quants indepes desacomplexats hi havia abans a TV3?