Publicitat

El canvi d'opinió de Beatriz Talegón sobre Josep Borrell

Bea, la conversa

L'ex militant socialista i tertuliana, Beatriz Talegón, ha criticat l'elecció de Josep Borrell com a nou ministre d'Afers Exteriors. Tanmateix, Talegón va publicar anys enrere diversos tuits valorant positivamene al nou integrant de l'Executiu de Pedro Sánchez.

Talegón ha carregat contra el president del Govern espanyol i líder del PSOE per l'elecció de Borrell, ja que considera que, "amb tot el que ha dit sobre els sobiranistes catalans", és "un senyal clar d'escalfar més en lloc de relaxar".

Després d'aquest tuit, alguns usuaris han recordat que la tertuliana, que ara comparteix tesis sobiranistes, va elogiar Borrell el 2016. Talegón assegurava llavors sentir-se "emocionada" per les paraules del socialista en una entrevista televisiva. "Borrell sí que em representa", va afegir.

També va publicar una enquesta demanant a la gent que "si el PSOE presentés a Borrell, els votava. I tu?". "Si Borrell es presentés a secretari general o candidat a la presidència jo em s'afilio demà mateix per votar-lo", remarcava en un altre tuit.

Finalment, els usuaris de la xarxa social li han recordat un altre tuit de 2014 on Beatriz Talegón assegurava que Josep Borrell és "una mostra del que el partit fa moltes vegades: carregar-se els millors. Però el temps ho va demostrant..."

tale.jpgtale2.jpg

Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/06/2018 - 18:36

Di que si reina tu a lo tuyo.

Hay que aprovechar todas las ventanas de oportunidad como ahora dicen los modernets, que la fama es efimera, y que te quiten lo bailao.

#18 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/06/2018 - 18:15

Di que si reina tu a lo tuyo.

Hay que aprovechar todas las ventanas de oportunidad como ahora dicen los modernets, que la fama es efimera, y que te quiten lo bailao.

#17 Sergi , Barcelona, 05/06/2018 - 17:12

A estas alturas de la pelicula ya todos sabemos que hay mucho vividor del proces a sueldo.

#16 Blake, Barcelona, 05/06/2018 - 16:20

Lo peor es que gente como esta o Rufián piensan que todo esto es un juego, ya hemos visto la ruptura social en Cataluña y sabemos que puede ir a peor.
Si hay un conflicto civil serio esta genial serán los primeros en largarse, provocan los incendios y después dejan a la gente quemándose viva.

#15 Blake , Barcelona, 05/06/2018 - 16:17

Conversa en una hora.. https://m.youtube.com/watch?v=7Y1juFmMQ1o#

Al menos a la Talegón le pagan.