Publicitat
Comunicació · 6 de Juny de 2021. 10:21h.

Bea Talegón acusa l'e-notícies de desinformar

Després de dir que els espanyols "consumeixen informació de manera puntual", "està menyspreat saber idiomes" i "viuen en una realitat paral·lela"

La periodista Bea Talegón ha acusat aquest dissabte l'e-notícies de "desinformació" i "difamació" per la notícia publicada aquest divendres titulada "Bea Talegón creu que "la majoria" d'espanyols són incults". Talegón, en una piulada, considera que el titular no va amb concordança amb el text de la notícia i reclama una "rectificació".

La col·laboradora del 'Tot es mou', malgrat rebutjar el titular de la notícia, va manifestar -tal com mostren les imatges- que "la majoria de la societat espanyola consumeix informació de manera puntual" i que "a Espanya no és habitual consumir mitjans de comunicació internacionals perquè, entre altres coses, està bescantat el tema de saber idiomes". Per aquest motiu -explica- "permet a aquests poders fer viure a la gent en una bombolla, en una absoluta realitat paral·lela".

La periodista continua la seva argumentació sobre la manipulació de la societat espanyola a través dels mitjans apuntant que "el que no s'explica, per a ells no passa", ha considerat Beatriz Talegón.

"A Espanya segueixen intentant tapar la realitat. I això va en contra de la sacrosanta Constitució espanyola. Perquè tots els ciutadans espanyols tenen el dret a accedir a informació veraç i contrastada. I el que s'està fent és una manipulació deliberada de l'accés a la informació", ha assegurat.

Seguidament, un dels tertulians del programa 'Tot es mou', Rafa López ha intervingut després de les afirmacions de Talegón per dir que "jo no crec que Espanya siguin una colla de 'paletos' que no saben idiomes ni s'informen".

"Jo no he dit 'paleto' a ningú", ha afirmat Talegón, davant del que López ha apuntat que "quan dius que a la resta d'Espanya això dels idiomes no agrada sembla que a Catalunya ens encanta i a la resta d'Espanya no".

bea.jpg

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#58 Juli Loras, Tortosa, 12/06/2021 - 17:02

No és que desinformeu. És que sou premsa d'allò més groga.

#57 Talegazo, davjasa@yahoo.es, 07/06/2021 - 16:05

demuestra que se relaciona muy poco con gente de diversos entornos. Debe referirse en esos términos a sus compañeros de Tv3 o de su familia política de izquierdas, ese microcosmos con el que relaciona en exclusiva y le hace tener una imagen que dista de la España real. La media de inglés de Madrid es muy superior a la de Cataluña, por poner 1 ej.

#56 Sergi Sergio, Barcelona, 07/06/2021 - 13:51

Aaaahhh si lo dice Bea Talegon es que vamos bien, muy bien, "ladran, luego cavalgamos"

#54 pepe, andorra, 07/06/2021 - 12:19

al parecer tenemos heredera al puesto q dejo Maria Antonia Iglesias, claro q la siguiente expresion seria ¿Quien leches es esta señora y pq ha de importar lo mas minimo lo q diga la vieja del visillo esta?

#53 Patumeiro, sant patumet, 07/06/2021 - 11:44

la majoria, o sea q casi todos lo son. Nada tu sigue q te retratas ( mejor dicho retrete) tu sola.