Comunicació · 15 d'Octubre de 2018. 10:02h.

Bea Talegón fa mèrits

Participa en l'homenatge d'ERC a Companys

Bea Talegón fa mèrits

La periodista Beatriz Talegón ha participat en l'homenatge d'Esquerra a Lluís Companys i durant la seva intervenció ha denunciat que "gairebé un segle després Espanya no ha estat capaç d'avergonyir-se de la infàmia comesa".

Després d'una marxa de clavells blancs fins al Castell de Montjuïc, Talegón ha afegit que "és preocupant veure com la història es repeteix, amb la majoria de líders polítics sobiranistes patint la presó o l'exili". "Cada vegada som més els que ens sumem a la causa de la justícia i la llibertat, i plantem cara a l'auge de la dreta de tall feixista", ha assegurat.

47881-tale.jpg

El president d'ERC-Barcelona, Robert Fabregat, ha manifestat que "som aquí per homenatjar el President Companys, però també per recordar les persones que pateixen presó i exili per defensar els nostres ideals i per haver donat la veu a la ciutadania a través de les urnes l'1 d'octubre".

Fabregat ha recordat que "el President Companys va ser un home valent i compromès. Va ser empresonat diverses vegades, i també va haver de patir l'exili, per defensar els seus ideals". "La justícia espanyola encara no ha declarat nul el seu judici, i la repressió és més vigent que mai", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#28 La Pepita del Raval, Cadaques, 17/10/2018 - 16:40

Bea pide ir al Talegon con los Jordis .....a gritos.

#27 Josep, Lleida, 16/10/2018 - 08:55

Que algu que li agradi la veritat, que miri la historia de 164 monjos maristes, als quals el Companys ordena assessinar, a més de armar als extremistes per fusellar reliosos i altres persones ( esta documentat )que com el Torra els considerava ........ja saveu.
D'això se'n diu criminal de guerra. I aqui, encara honoren el dia de la seva mort.

#26 Juanico, Barcelona, 16/10/2018 - 08:35

Aquí con noticias (sic) sin valor, y mientras un tal Casado mintiendo e incendiando, pero eso no merdce ninguna línea para este diario.

Después habláis de TV3 , cuando sois el reverso periodístico.

#23 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 15/10/2018 - 16:33

"Beatriz Talegón: "Rivera parece el candidato más sensato; Sánchez e Iglesias han perdido el norte""

diariocritico.com 22-3-2016


Tan presumir de que som tan rics i plens i tan treure al Rufian per la tele cada dos prer tres despres pasa el que pasa

#22 botifler1914, Monjuic bajando a la derecha, 15/10/2018 - 14:42

Companys el hombre que firmó miles de sentencias de muerte y casi todas más injustas que la suya.