Comunicació · 25 de Febrer de 2014. 20:06h.

Belén Esteban: "¡Arriba España!"

La 'Princesa del Pueblo', indignada amb Àlex Fenoll per negar-li la salutació al Príncep

La polèmica generada després que l'empresari català, Àlex Fenoll, negués la salutació al Príncep Felip de Borbó ha arribat fins Sálvame, on Belén Esteban no ha dubtat a criticar tant Fenoll -"el listo éste"- com l'independentisme català.

"El dret a decidir de Catalunya arriba a Sálvame! ¿Consulta sí o no? ¡@BelenEstebanM ho té clar!", ha anunciat el programa en el seu compte de twitter. L'exdona del torero Jesulín de Ubrique, una de les cares de referència de Telecinco, no ha dubtat a cridar "Arriba España!" -acompanyat d'un gest amb la mà- i afirmar a continuació que "Barcelona y toda Catalunya es España", fet que està provocant un gran enrenou a la xarxa social.

A Esteban l'acusen de "feixista" per la citada proclama, tot i que una majoria aposta perquè l'anomenada 'Princesa del Pueblo' no coneix el significat de l'expressió. Malgrat això, el crit d'Esteban ha provocat malestar i són molts els que asseguren que ja no tornaran a veure Sálvame.

"No us molesta un crit feixista i us molesta que la gent vulgui votar. Repugneu"; "els catalans no hauríem de mirar mai Telecinco i molt menys Sálvame. Programes brossa amb gent vividora com @BelenEstebanM"; "Belen Esteban i Rajoy dient el mateix sobre Catalunya i Àlex Fenoll. Treure conclusions és fàcil", són alguns dels missatges.

Belén Esteban
Publicitat
Publicitat

112 Comentaris

Publicitat
#88 Fernando, Hospitalet, 27/02/2014 - 01:15

Me has convencido. Gracias a tus sólidos argumentos y la fina forma de exponerlos he reflexionado y ahora ya no quiero la independencia. Viva España y Viva el Rey. Gracias Belén, eres una princesa...

#87 Jpe, girona, 26/02/2014 - 23:18

Si la grandesa d'un pais es mesura pels premis Nobel..Catalunya no en té cap ..ok...Espanya 2.. França 65...Regne Unit 120... no ho sé...millor callar. En fi..sobre la princesa. Que digui el que vulgui..no em sembla que la seva opinio sigui rellevant.

#86 Casper, Bcn, 26/02/2014 - 23:07

Hasta la cabra de la Legión está más buena que la maricona esa de la Belen Esteban.

#85 Pilarin, Rubi, 26/02/2014 - 21:31

Una bona lliçó de historia l'hi convé a aquesta
noia. Es clar que potser el seu "cervellet" el té
tan ple de polvorons que ja no li queda lloc per
posar-hi res mes.
Una mica trist haver-se de guanyar la vida
d'aquesta manera.

#83 Maria, Girona, 26/02/2014 - 20:15

Crec que no cal perdre el temps amb aquesta dona.
És més interessant el següent:

www.fscatgirona.cat