Publicitat
Comunicació · 23 de Març de 2011. 11:10h.

Belén Esteban, contra el català

Critica Carod-Rovira per parlar en llengua catalana, malgrat que aquest parla en castellà a 'Sálvame'

La periodista Mònica Planas, en un article a l'Ara, explica que "fa uns dies Karmele Marchante va assegurar al programa de Jorge Javier Vázquez que en una ocasió en Carod-Rovira li va lliurar una creu d'or i un altre material preciós que en aquell moment no recordava. També va dir que l'havien nomenat filla predilecta de Tortosa, la seva ciutat".

"Ràpidament se li va veure el llautó i el presentador, de Badalona, de seguida va entendre que es referia a la Creu de Sant Jordi. Aquell disbarat mereixia una segona part pels de Telecinco, així que dilluns van tornar a aprofundir en el misteriós assumpte de Karmele, la Creu, Carod i Sant Jordi".

"Un redactor del programa va trucar a en Carod i va enregistrar la conversa. Dubto molt que avisessin a en Josep-Lluís d'això. Li volien preguntar a ell personalment si havia condecorat a Karmele amb la Creu de Sant Jordi i saber si es coneixien. Carod-Rovira, parlant en castellà (lògicament) amb el redactor de Madrid va fugir d'estudi evitant la conversa. No va voler donar explicacions ni d'una cosa ni de l'altra (i va fer bé). Per saber si Karmele té una Creu de Sant Jordi, no cal trucar al senyor que l'hi hauria col·locat a la solapa".

"Un cop escoltada la conversa Belén Esteban va cridar: '¡No me he enterao de ná! Como hablaba en catalán…' A part d'equivocar-se (o d'estar sorda), la Esteban ho va dir amb la boca plena de polvorons i les molles caient-li de la boca. Una imatge fastigosa, plena de ràbia i baves, en primer pla. Més que de la Creu de Sant Jordi, em vaig recordar de la llança del cavaller", conclou.

Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez
Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#49 Patrícia, Barcelona, 28/03/2011 - 12:30

Ara ho dic en català.

Gràcies a Belén per molt analfabeta que sigui, li dona de menjar a molta gent.
Qui entén el català a Madrid???
Gràcies Belén per ser qui ets !!!!

#48 Patrícia, Barcelona, 28/03/2011 - 11:54

Gracias a Belén por muy analfabeta que sea, come mucha gente, quien entiende el catalán el Madrid???

#47 mireia, barna, 24/03/2011 - 21:41

La Esteban , la que diu que té una filla d'un torero... La que no sap "hacer la o con un canuto"
Honra y prez de las Españas.

#46 pili, barna, 24/03/2011 - 15:55

I que esperàveu d'aquesta analfabeta ....

#45 Anna , BCN, 24/03/2011 - 10:53

El que li agrada o no enten aquesta "friqui" més ben igual, de totes maneres encara que li parlin el castellà tampoc s'entera de res, no és questió d'idioma, potser és problema de ser una mica curta d'enteniment