Publicitat

Mas a Terribas: "veig que a vostè ja la tenen enforquillada"

"Benvinguda al club"

Artur Mas, amb Mònica Terribas

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha fet referència a la denúncia interposada per la Unió d'Oficials de la Guàrdia Civil contra la presentadora del programa El Matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas. "Benvinguda al club. Ja veig que a vostè ja la tenen enforquillada", ha dit el líder del PDECAT sense que Terribas fes cap comentari.

Sobre els 5 milions que el Tribunal de Comptes li reclama pel 9-N, l'expresident ha dit que "no és que vagi a demanar diners, no ho he fet mai ni ho faré ara", però ha remarcat que "uns pocs vam donar la cara per molts, i ara amb una petita contribució de tots es pot ajudar els pocs".

Artur Mas, d'altra banda, ha acusat aquest la fiscalia de confrontar els Mossos d'Esquadra amb la societat catalana, ja que considera que "l'objectiu de l'ordre de la fiscalia -de precintar els col·legis- és posar els Mossos en una situació de confrontació amb la mateixa societat catalana, cosa que és absolutament maquiavèl·lica".

L'expresident ha dit que "em consta que tota la logística de la votació està preparada. Hi haurà urnes, encara no les han trobat, hi haurà paperetes...", però ha advertit que "s'haurà de veure fins on està disposat a arribar l'Estat, si precintaran tot Catalunya" per evitar la convocatòria de diumenge.

"'A por ellos' vol dir precintar Catalunya?, vol dir precintar els col·legis?, hem de tancar els CAPs? ¿Es pot imaginar el problema d'ordre públic que podria generar una cosa així? ¿Això és l''a por ellos'?", s'ha preguntat, i ha considerat que "és un despropòsit monumental, una passada de frenada total, això no es pot complir".

Mas ha fet referència al paper dels Mossos l'1-O i ha dit que "els Mossos han d'obeir les autoritats judicials però també el Govern. S'ha de fer compatible". "Els Mossos han de vetllar per la seguretat i segons quines instruccions rebin, es pot crear un problema, que no existeix", ha remarcat el dirigent sobiranista, que creu que "la prioritat no és precintar sinó assegurar l'ordre, que diumenge hi hagi una jornada tranquil·la".

Finalment, el president del PDECAT ha dit que "amb una bona part de participació, si es pot comptar i una diferència clara, seria vinculant democràticament". "Ara no és només llengua, cultura i independència. Això va de democràcia i drets civils", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#19 Grauero, Gurugu, 27/09/2017 - 22:23

Esta bien, a ver si la Terribas se da cuenta donde sea metido. El Mas todavia sacara tajada, la gente le ayudaran, pero la Terribas , seguro que no tendra ese apoyo.

#18 Sergi , Barcelona, 27/09/2017 - 17:24

Menudo duo, la jefa de propaganda y agitacion del Govern de las mentiras y el Astut, el genio que hundio CiU, CDC y la Generalitat.
De aqui a un tiempo cuando la justicia los juzgue se haran las victimas y lloraran por las esquinas.

#17 Un musclu, Bcn, 27/09/2017 - 14:37

La historia et fara responsable del que li pasi a catalunya i no sera res de bo pel que sembla. INUTIL

#16 Jordi, Girona, 27/09/2017 - 13:55

Ni cins cèntims !!!

#15 Catilina, Gades, 27/09/2017 - 13:30

Ensartada???!!!, que comentario mas machista y grosero!!!. Nos puede indicar señor Mas quien es el ensartador??, porque como no lo sea el esposo de esta señora (en caso que lo tuviera) creo que le haría muy poca gracia. Cuidado con las palabras que las carga el diablo!!!!