Publicitat
Comunicació · 8 de Gener de 2020. 11:13h.

Bernat Dedéu acusa JxCat d'"okupar" TV3

Atribueix a "capricis infantils" l'abraçada a Torra al Preguntes Freqüents

Bernat Dedéu acusa JxCat d'"okupar" TV3

El filòsof Bernat Dedéu ha denunciat en un article a El Nacional que una delegació de diputats de Junts per Catalunya encapçalada per Laura Borràs va "ocupar" dissabte els estudis de TV3 per "abraçar" el president de la Generalitat, Quim Torra, durant l'entrevista al programa Preguntes Freqüents entrevistat.

Dedéu explica que "Borràs i el seu seguici" van arribar "quan el president seia a la taula amb Cristina Puig; aprofitant la publicitat prèvia a l'entrevista, i per sorpresa dels presents, Borràs va irrompre amb els diputats a l'estudi per poder abraonar-se al Molt Honorable".

"L'escena -diu- fou tan surrealista que, quan quedaven pocs segons per començar l'emissió, el director general d'El Terrat, el col·lega Agustí Esteve, hagué d'entrar al plató per agafar els diputats convergents i fotre'ls-en fora".

Bernat Dedéu exposa que "l'anècdota emmarca perfectament el nivell actual de la política catalana, sotmesa a capricis infantils i a un narcisisme que es revesteix d'una suposada solidaritat i d'una pretesa empatia, però que amaga només una barra descomunal (que, cal recordar-ho, sufraguem entre tots nosaltres)".

"Ni en temps de Jordi Pujol s'havia permès que tot un grup polític en ple desembarqués, o podríem dir okupés, la televisió pública pel simple caprici d'escaldar els braços de la màxima instància del país", sentencia i ho compara amb "l'arribada per sorpresa d'uns amiguets per visitar un acabat de divorciar i fer-hi unes quantes birres de consol". "Aquesta és la mena de penya que ens mana"; rebla.

L'articulista reclama a Borràs que "tingui la bondat de pagar-se l'AVE i els hotels de la seva butxaca i que s'esperi fora de la televisió pública, si és que vol fer una performance de partit". "Ës aquesta genteta, i no pas el deep state espanyol, qui ens roben i ataquen els nostres drets més elementals amb una impunitat que fa vergonya", sentencia.

"Pagueu-vos les abraçades vosaltres mateixos, deixeu d'okupar la televisió pública i de burlar-vos de la gent del país amb tanta cara dura i tanta mala llet. Colla de gentussa", conclou.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 11/01/2020 - 16:35

Va ser tan emotiu! Quanta dignitat!!!

(Ja som a Qatar, iaia.. mira't el wathsapp que t'enviat fotos!)

#19 Sergi Sergio, Barcelona, 09/01/2020 - 13:12

Okupan todo el pais, lo intoxican todo, lo saquean, no se pagan de su bolsillo ni el cafe del desayuno, envueltos en la bandera por donde pasan no crece mas la hierba, creen que todo es su cortijo particular, els carrers, l'escola, la prensa, les teles i radios, etc.

#18 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , Tot passat era millor que este presente quens toca viure hasta TV-3 era millor en el passat que , 08/01/2020 - 20:04

SÓC Català ,Ara per molt català que sigui . Ja coses que no aguant i i son LES MENTIRES I TEATRE Comedia ques fa desde TV-3 .TOT PER MANTENIR ala dreta corrupta catalana de Convergencia al poder .La que te fetes FORTES RETALLADES EN SANITAT I EDUCACIÓ y molta Corrupció con EL 3% ..

#17 Joan Carles, Barcelona, 08/01/2020 - 19:41

Okupes del país, que el consideren el seu cortijo.

#16 Alejandro, Villadecans, 08/01/2020 - 18:31

A mi lo que me gustaria saber es quedirian todos los que aplauden y defienden al MHP que dirian si cualquier otro presidente autonomico, alcalde o concejal, hubiera dicho de los catalanes lo que este animal con forma corvida dijo del resto de españoles