Publicitat

Insta a "respectar els aficionats del Zuric a Catalunya" després que Terribas li demanés "respecte per tots els equips"

Bernat Soler hi torna

L'equip de TV3

El periodista de TV3 Bernat Soler ha tornat a retransmetre un partit del Reial Madrid, després de la polèmica generada per la locució que va fer del partit que va enfrontar l'equip blanc amb el Milà. El to de la narració va generar crítiques d'Alfons Arus o Sergi Pàmies, entre d'altres, que la van considerar clarament antimadridista.

El cas va arribar al Parlament, on la pròpia Mònica Terribas, directora de la televisió autonòmica catalana, va fer autocrítica. Terribas va admetre que durant la retransmissió va haver-hi "comentaris més o menys afortunats", que cal "revisar" per "respectar tots els equips". Terribas va insistir que no es poden fer "comentaris que pugui ofendre l'afició".

Soler ha insistit durant el partit en lamentar la poca qualitat del Zuric, "rival que sincerament no fa honor a la Champions". En un moment de la retransmissió ha comentat que "en tot cas, hem de mantenir el respecte per tots els equips, també pels aficionats del Zuric a Catalunya".

Al periodista de TV3 no li han agradat les maneres de l'equip suís, fet que l'ha dut a especular i preguntar "en un partit Zuric-Alcorcón, qui creus que guanyaria, Àngel?". Alonso ha dubtat, però finalment ha assenyalat que "en competició regular, probablement el Zuric", malgrat deixar la porta oberta a la sorpresa.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#42 A. Vila, Barcelona, 26/11/2011 - 16:04

En Bernat Soler es dedica a explicar TOT el que passa al camp, com si donés el partit per ràdio. Hauria d'intentar parlar menys i jugar més amb els silencis, com fan els locutors anglesos. I no cal que ens vagi donant dades i més dades sobre els jugadors. Què vol, demostrar que en sap molt?

#41 Nom, Ciutat, 27/11/2009 - 15:47

Quan un periodista treballa als mitjans de comunicació del PSC durant tant de temps, una de dues: o és un sectari o es torna sectari. És que no hi ha més, nois...

#40 Visca el Zurich!, Barcelona, 27/11/2009 - 15:21

En som una pila, a Catalunya, que per un dia esdevenim afeccionats de qualsevol equip del món que hugui contra el Madrid o contra la selecció ecspanyola! I volem ser respectats igual que respectem els espanyols que celebren les seves victòries!

#39 Bernat Soler=friki, Barçalandia, 27/11/2009 - 14:45

Aficionats del Zuric a Catalunya??? Segur que n'hi ha tants com aficionats del Rayo Vallecano a Suïssa!!!

#38 Jordi, BCN, 27/11/2009 - 14:38

Deixeu de discutir per parides, sou patètics!