Publicitat
Comunicació · 25 d'Octubre de 2012. 10:46h.

Bibiana Ballbè es defensa

La presentadora admet que "he perdut alguna oferta de feina" per la polèmica de Bestiari Il·lustrat

Bibiana Ballbè es defensa

Imatge del programa

La periodista Bibiana Ballbè s'entrevista a ella mateixa a l'ARA i deixa clar que el polèmic programa del Bestiari Il·lustrat "en cap cas" no volia fer apologia de la violència. A més, indica que l'espai va ser gravat ara fa cinc mesos.

"La descontextualització sumada al moment polític actual és un còctel explosiu", lamenta Ballbè, que admet que amb la polèmica ha cursat "un màster de vida en un temps rècord". La periodista considera que la provocació és necessària "per sacsejar. I també per fer pensar i reflexionar: l'art serveix per explorar els límits".

Tot i això, admet haver "patinat", atès que "havíem d'haver previst que el contingut podia resultar ofensiu, sí. Error encaixat. Disculpes lliurades: de forma pública i personal". "24 hores després de l'emissió del programa, no havia passat res: fins que no es va detectar el potencial d'una polèmica oportunista no hi va haver titulars", indica.

Finalment, lamenta "emetre un programa arriscat (gravat fa 5 mesos) en un moment inapropiat: aquí ens vam equivocar". També explica haver perdut "la innocència i alguna oferta de feina", però deixa clar que "fa 15 anys que em dedico a la cultura. Ho seguiré fent".

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#26 Mercè, Vilafranca del Penedès, 15/11/2012 - 17:02

Perquè no es sanciona de manera contundent a aquesta senyora?
Si ara no es fa això, aquest país sembla "campi qui pugui".
Seriositat, siusplau. I exemplaritat, també.

#25 Sergi, Barcelona, 13/11/2012 - 16:07

El CAC ha dit avui que aquesta senyora va participar activament en un fet impropi. La Bibiana Ballbé hauria de ser imputada judicialment per algun òrgan o ens que defensi l'actuació correcte dels periodistes i no de simples infiltrats.

#24 Clàudia, Terrassa, 12/11/2012 - 12:27

Aquesta "periodista" hauria d'anar a fer programes a Espanya. Així ens deixaria tranquils i podria treure tota la seva "creativitat". Ja veuria com les gasten ... aquí encara se li riuen les gràcies. Retirat una temporada, Bibiana, i pensa en el mal que has fet a moltes persones.

#23 Pep, Barcelona, 08/11/2012 - 15:08

Perquè no donen pas a professionals de debó i ens deixem de sucedanis?

#22 Roger, L'H, 05/11/2012 - 19:26

Aquesta dona hauria de ser sancionada i durant molt de temps no molestar-nos més amb les seves aparicions a cap mitjà públic de Catalunya. No vull que amb els diners dels contribuents pugui anar fent les seves bestieses. Les seves aparicions em semblen patètiques. És clar que no són les úniques...

#22.1 Clàudia, Barcelona, 06/11/2012 - 09:55

Tens raó, Roger.
Aquesta dona hauria de retirar-se una temporada bennnn llarga i deixar-nos en pau.
Crec que ja ha sucat prou de la mamella pública. Que deixi pas a autèntics professionals.