Publicitat

L'expresident apareix en dos programes de TV3 en una setmana

Blanquejant Torra

El periodista Quico Sallés, independentista conspicu, va manifestar el passat 13 de març en una intervenció al programa Preguntes Freqüents de TV3 que Quim Torra "no hauria d'haver estat president" i el va considerar "un mal president". Dues setmanes després d'aquella afirmació de Sallés, que va provocar crítiques d'alguns membres de JxCat, Torra ha estat convidat aquesta darrera setmana a dos programes de la cadena pública.

Quim Torra va ser entrevistat al programa 'Tot es mou' dimecres passat, on va fer un repàs de la seva presidència i va manifestar que "no em penedeixo d'haver acceptat la presidència" perquè "ha estat l'honor més gran de la meva vida". El president va assegurar durant la seva intervenció al programa de tardes de TV3 que "la meva legislatura va ser molt dura i vaig viure moments excepcionals" com la pandèmia.

Aquest dijous, Torra ha tornat a les pantalles de la cadena pública en ser entrevistat a l'APM. L'expresident ha participat en la secció "Díaz de fúria" durant quatre minuts, on ha defensat la seva gestió durant la pandèmia i ha confessat que tenia redactada la declaració d'independència de Catalunya. Torra també va aprofitar l'entrevista per mostrar-se partidari de defensar la declaració d'independència que el Parlament va dur a terme a finals d'octubre de 2017.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#22 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 02/04/2021 - 22:53

Teleseparatismo, televisión del golpismo, es normal que blanquee a su racistorra. Haciémdolo se blanquean a sí mismos.

#21 BEJOTA, bcn, 02/04/2021 - 21:52

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"
N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.
Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo.

#20 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 02/04/2021 - 20:41

Ara tenim a Su Alteza Serenisima passejant.se pels confins de l´imperi promocionant les seves cartes als efesis, les cebes carbonitzades i les espardenyes de veta, com un Canivell qualsevol pero a preu de puta francesa

Haver aconseguit retirat. lo definitivament de circulacio no es moco de pavo pero no conve baixar la guardia que la banqueta d´aqu

#19 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 02/04/2021 - 20:39

Por mucho que se esfuerce en blanquearlo TV3, la Historia lo pondrá muy marrón oscuro, color m---da.

#18 Julio, Rosas, 02/04/2021 - 19:49

Siempre puede hacerse blanqueamiento anal,posiblemente sea el único blanqueamiento efectivo para esta alimaña.