Publicitat
Comunicació · 2 de Juliol de 2013. 19:50h.

Bolaño: "Catalunya és un país de malalts"

Compara el Concert per la Llibertat amb "l'1 de maig del franquisme"

L'excap de premsa de José Montilla i periodista, Toni Bolaño, ha valorat el Concert per la Llibertat i ha manifestat que "Catalunya és un país de malalts". En declaracions a la tertúlia del programa 'Migdia' de 8TV, ha criticat que es tracti de "fet històric" i l'ha comparat amb "l'1 de maig del franquisme".

Bolaño també ha apuntat que "el dret a decidir és un eufemisme, és el dret a la independència". "El concert de dissabte era una postura clara i molt concreta, els que estaven allà volien la independència" i ha exigit que "diguin les coses clares i no ens enredin!".

El tertulià ha criticat els dos milions d'euros que ha costat el concert i que Òmnium Cultural hagi renunciat "després del concert" a la subvenció de l'any passat. En aquest sentit, ha dit que "a la de l'any passat no i a la de fa dos anys tampoc". "A quina de les subvencions ha rebutjat?", ha preguntat.

Toni Bolaño també ha qüestionat la retransmissió en directe que va fer TV3 del concert: "Em sembla una vergonya que la televisió publica, que es diu TV3 la teva, és la seva perquè molts catalans no ens hi sentim identificats. Calia fer-ho?".

Finalment, ha apuntat que "en aquest país ens estem tornant bojos si per una manifestació muntem els embolics que muntem i per un festival muntem els embolics que muntem". "Fem les coses serioses", ha conclòs.

82 Comentaris

Publicitat
#60 Joan B.B., Ripollet, 04/07/2013 - 08:11

El mismo es la prueba....

#58 BEJOTA, BCN, 03/07/2013 - 16:37

Bolaño:El conflicto catalán se llama"MATRIARCADO" y no España.¨Ëste , es causa de frustración y de violencia.

#57 Pere, Lleida, 03/07/2013 - 15:54

Bolaño, gràcies, ets una persona valenta. A Catalunya, o defenses a ulls clucs els postulats independentistes, o ets un traïdor i un anti català.
És així de trist. Pensen que són demòcrates i en realitat -i a ulls de tot el món- no són res més que una colla de ressentits intolerants.

#57.1 Terraxa, Terrassa, 04/07/2013 - 09:47

Absolutament FALS.

El que es demana és el DRET A DECIDIR.
unes eleccions on podrás dir SI o NO.
Això SÍ és democràcia.
la resta són paraules buides.

No és taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan difícil.

I en Bolaño en té poc de valent.

#55 Olga, Barcelona, 03/07/2013 - 14:00

Ells son els que portant l'epidèmia i es tindrien de medicar, nosaltres els Catalans estem molt bé, gracies.

#54 A. Fernández, x, 03/07/2013 - 13:29

Doncs veste'n, xato, no fos cas que se t'encomanés. T'asseguro que no et trobarem a faltar, que de paràsits ens en sobren.