Publicitat
Comunicació · 26 de Març de 2013. 08:42h.

Bolaño compara la PAH amb els "camises brunes" de l'Alemanya nazi

Recrimina a Colau que "heu traspassat una línia vermella"

El periodista Toni Bolaño, excap de premsa de José Montilla, ha comparat la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) amb els "camises marrons" de l'Alemanya nazi i ha dit a la seva presidenta, Ada Colau, que "heu traspassat les línies vermelles".

Bolaño, durant la tertúlia La Rambla de BTV, s'ha dirigit a Colau per dir-li que "tens tota la raó, el Govern espanyol ha comès un error en no aturar els procediments judicials dels desnonaments fins que no estigués la llei, i així s'afanyarien a fer una nova llei".

"Però segueixo pensant que heu passat una línia vermella, que està provocant aquesta contraofensiva brutal", ha afegit abans de dir que "no podeu controlar tota la vostra gent i la gent està molt emprenyada. I el dia que tinguem un embolic tindrem una història, recordeu quan els socialistes també eren terroristes".

Tot això ha vingut arran que la Delegada del Govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, hagi comparat la PAH amb la 'kale borroka' i dirigents del PP hagin denunciat amenaces de la plataforma a diputats. Per la seva banda, Colau, durant la tertúlia a BTV ha avançat que qui ha rebut amenaces ha estat ella.

En aquest sentit, i també després que s'hagin produït suïcidis just abans de desnonaments, la presidenta de la PAH ha replicat a Bolaño que "l'embolic ja el tenim".

El periodista, però, ha retret que s'hagi titllat d'"assassins" alguns diputats i ha comentat que "el que no es pot fer és anar a les cases particulars dels polítics. Els camises marrons també anaven a les cases particulars, no fotem".

Bolaño, durant el programa
Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#45 antoni51, badalona, 27/03/2013 - 18:46

qui collons es creu que es aquest tipus per qualificar inpunement als altres de feixistes, sera que s'hi reconeix
iniciare una campanya perque rac1 el faci fora i no l'accepti com a tertulia
//*//

#44 Galderic Llopis, Rubí, 27/03/2013 - 17:36

Doncs aquest home, Bolaño, té tota la raó. Algú ho havia de dir, especialment des de l'esquerra.

#44.1 Cigronet, SFG, 31/03/2013 - 10:25

Si a Vós us haguessin desnonat, que us haguessin robat allò per lo qual vàreu posar totes les esperances de la vostra vida, i que després no teníeu ni a on soplujar-se per falta de sostre, m'agradaria veure si penseu igual. El què han fet aquests gàngsters polítics i banquers, és igual a Xipre.

#43 Xavi, Barcelona, 27/03/2013 - 14:29

Sembla que la coacció i l'agressivitat són bones quan l'exercim però dolenta quan la patim... A tots els demagogs cal recordar-los que si bancs i partits polítics tenen tan poder és perquè els hi hem donat nosaltres, almenys la majoria. Una minoria ja va veure els abusos llavors i no va buscar-los.

#42 Bacus, Sort, 27/03/2013 - 14:04

Això només ha fet que començar.

#41 JdB, La Selva.GI, 26/03/2013 - 23:15

Bolaño, Bolaño, ................psse, no cal dir res ell sol es pentina.