Publicitat
Comunicació · 18 d'Agost de 2022. 14:00h.

Borràs acumula semàfors vermells

Segon a La Vanguardia en un mes i mig

Borràs acumula semàfors vermells

El diari La Vanguardia ha posat un altre semàfor vermell, el segon en un mes i mig, a l'expresidenta del Parlament, Laura Borràs, per "aprofitar ahir la convocatòria de l'acte d'homenatge a les víctimes dels atemptats del 17-A a la Rambla per redimir-se per la seva suspensió com a presidenta del Parlament".

El rotatiu també denuncia "excessos independentistes" en el seu editorial i exposa que Borràs "s'hauria d'haver abstingut de contribuir amb la seva presència a la conversió de l'homenatge de la Rambla en un espectacle penós".

També diu que "no tot s'hi val a favor d'una causa. No tot altaveu s'ha de sotmetre als seus missatges. Ahir Barcelona va voler recordar els qui van morir cinc anys enrere". "Però alguns van creure, molt erròniament, que el seu crit de part importava més que el silenci i el respecte col·lectiu a les víctimes", afegeix.

Finalment, exposa que "l'independentisme atribueix els seus mals a l'Estat espanyol. Però en pateix d'altres". "I no és el menor la facció extrema, no fa tant encoratjada des de la presidència de la Generalitat, que el debilita amb els seus excessos i fa vergonya aliena", conclou.

El diari del Grup Godó va posar el passat 1 de juliol un semàfor vermell a Borràs demanant-li la dimissió abans que la Mesa del Parlament decidís el 28 de juliol suspendre-la de drets i deures després de la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) d'enviar-la a judici per presumptament fraccionar contractes quan dirigia la Institució de les Lletres Catalanes.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Realista, Barcelona, 18/08/2022 - 20:47

esta pájara es el personaje más impídico y vomitivo que ha parido el independentismo en los últimos tiempos... Ojalá se haga justicia y Sánchez, el otro impúdico, no la libre de la cárcel que es donde tiene que ir a parar...

#7 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 18/08/2022 - 20:12

Que el conde geperudo te ponga lamparones encarnaos en su Diari Oficial de la Generalitat no es ninguna broma y no tiene nada que ver con la inquina personal. Sus señalamientos vienen ordenaos por la planta noble de la guarida

Ya puede ir buscando refugi en el cenobio pa patriotas defenestraos del camarada Roures o en 8TV como comadre de la Rahola

#6 Marc de Vich, Vich, 18/08/2022 - 20:01

A mí lo que me llama la atención sobre este tema tan manoseado,es que se les permita inventarse cosas y no aportar ninguna prueba sólida,exceptuando las trolas del Villarejo,que no tardará mucho en empezar a soltar cosas en contra de ellos,es su defensa,agarrarse a lo que sea,no por no ir a la cárcel,que es viejo para ello,si no por su orgullo

#5 Lolo , Barcelona, 18/08/2022 - 17:46

Laura Borras, otra víctima del pruses.
Y es que se lo lleva todo por delante. Que bárbaro!

#4 La geganta amorfa, Ferum, 18/08/2022 - 16:43

Impresentable. Patètica. Dimensions físiques pantagruèliques i gens de dignitat. Fora aprofitats i paràsits vividors de la política.