Publicitat
Comunicació · 9 de Maig de 2022. 11:02h.

Borràs acusa l'Ara de no fer periodisme

El Parlament encara no ha resolt les dietes d'edat quinze setmanes després

Borràs acusa l'Ara de no fer periodisme

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha acusat el diari Ara de no fer periodisme arran de la notícia publicada aquest dilluns titulada "Borràs defensa blindar les llicències per edat ja concedides". "És increïble, de veritat. He estat qui ha abordat aquesta qüestió des de fa 14 anys i ara resulta que jo les vull blindar. Realment, si això és periodisme...", ha dit la presidenta en un tuit.

Malgrat que el Parlament va acordar el passat 18 de gener suprimir les dietes d'edat, la presidenta del Parlament, segons informa l'Ara, defensa que les llicències ja autoritzades no es poden tocar perquè, malgrat que l'informe dels lletrats no ho digui, són "drets automàtics" i "consolidats", i la seva eliminació podria provocar demandes contra el Parlament.

Així queda reflectit en l'acta de la Mesa del 22 de març on, a més, Borràs critica la informació que va publicar el diari sobre el cost d'aquestes llicències: "l'aparició d'un article periodístic que oferia informacions esbiaixades sobre les llicències per edat va comportar un sentiment d'alarma social que va desencadenar la presa d'accions dràstiques per part de la Mesa per acabar amb el que es considerava un escàndol social".

Borràs va defensar que la supressió s'ha d'aplicar de cara a "futur" i no ha d'afectar de forma retroactiva els treballadors que ho van demanar quan estava vigent. "És un dret consolidat i automàtic plenament vigent i legal en el moment en què els treballadors van accedir-hi", va al·legar.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Arnat, Barcelona, 14/05/2022 - 17:54

Aquesta dona si que es un perill integral, sort que forma part de la secta de covards i farsants que quan els atrapen i els hi cau la careta fugen com rates. Aquesta si manés actuaria com els cràpules del malefic Companys que va ordenar el tancament del Diari d'Igualada quan aquest el 1936 va publicar l'assasinat d'en Calvo Sotelo! Alucinant

#8 Jordi Bonastre Thi, Barcelona, 09/05/2022 - 18:26

I la qüestió de les exagerades dietes per desplaçament dels diputats (-des) no s'ha resolt i tots el membres del Parlament segueixen cobrant-les. Els diputats que viuen a Barcelona també. Uns 1.200 euros mensuals. El desprestigi del Parlament creix. Laura Borràs, això sí, va renunciar al gener. Té un sou de 155.000 euros.

#7 gurguri, barcelona, 09/05/2022 - 16:21


Muchos titulares en la prensa pero en el Parlament se sigue malversando dinero público con dietas ,coches oficiales jubilados que cobran sin trabajar y Borras riéndose de todos

#6 Streraker, Barcelona, 09/05/2022 - 13:15

Di que sí, Laurita, son muy malos éstos del Ara.
El buen periodismo es que informa al dictado de vuestros intereses, sobre todo cuando son medios que se sustentan en vuestras subvenciones. Que para eso se las regaláis.
Dicho esto, a ver lo que tardan los del Ara en rectificar, matizar y/o suavizar esa información. Les va mucha pasta en ello.

#5 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 09/05/2022 - 13:10

¿Quién de lo dijo Manuel? Me lo dijo Adela...
A ver, vayamos por partes Ara debe ser "business friendly de ERC" dándole alguna subvención, entrevistitas relajantes, etc...
Pero debe ser que no pueden ver a Junts.
No se de que se extraña la H. P. Sra. Borràs, dando subvenciones comprando voluntades...luego a todo le dicen democracia.