Publicitat

L'informe de TV3 la deixa en evidència

Borràs va mentir

L'expresidenta del Parlament, Laura Borràs, va negar fa una setmana l'esbroncada del diputat de Junts per Catalunya Francesc de Dalmases, però un informa de TV3 sobre els fets deixa en evidència la presidenta de Junts.

TV3 detalla que Dalmases va esbroncar la productora de convidats del programa Preguntes Freqüents i li va proferir crits com "m'has traït", "has fallat a la teva paraula", programa de merda", "això no m'ho pots fer", presentadora patètica" i "mala periodista".

L'esbroncada va tenir lloc després que Francesc de Dalmases, segons l'informe, l'agafés pel braç i la tanqués en una sala en presència de Borràs i el seu equip. En aquest sentit, detalla que "en un moment donat, Borràs intenta calmar Dalmases i li diu 'Francesc, prou'".

L'equip de Laura Borràs, a més, segons l'informe publicat per eldiario.es, va intentar que el programa canviés els periodistes convidats, però el programa s'hi va negar. El document també revela que Borràs va exigir que en les explicacions del programa no es parlés dels correus electrònics que la incriminen, una exigència que sí que va ser acceptada, segons afirma l'escrit.

El diputat de Junts que, per la seva banda, exposa que les negociacions "són habituals" i destaca que "hi ha una relació d'amistat molt antiga entre xxx i jo, i que ella també utilitza aquest canal de confiança per acordar l'entrevista sense passar pels tràmits més oficials".

Dalmases afirma que "no l'agafo ni pel canell ni pel braç" i afegeix que "no hi ha violència, no hi ha insults ni amenaces per la meva part". "Reconec que estic indignat i molt dolgut i la conversa és vehement", però remarca que "no vaig intimidar ningú".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Sergi Sergio, Barcelona, 30/07/2022 - 20:20

Es la prueba del algodon que esta gentuza cree que Catalunya es suya, TV3 es suya, CatRadio es suya, l'escola es suya, todo en Catalunya es suyo, Catalunya es su cortijo particular.

#16 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 30/07/2022 - 16:32

Nuestra Pantoja y su Cachuli.

Y no me negareis que no se notan las diferencias de clase respecto a los originales. Ni rastro de ese bigotillo casposo tan español y nada de pantalones colgaos de las hombreras, ni sacos de basura llenos de bitllets amagaos sota el llit. Aqui to digital, a la catalana

Traspuan clase, mucha clase.

#15 Marti , Palafrugell , 30/07/2022 - 12:55


Voste no sap amb qui esta parlant!

#14 Soloesmiopinion, Tabarnia, 30/07/2022 - 09:43

Dictadorzuelos de poca monta. Imaginaos como se comportarian en una repúbliqueta independent

#13 Íñigo , Palma, 30/07/2022 - 08:31

Laura Borras miente!!!!. Dios mío cómo dijo el oficial colaboracionista francés capitán Renault en Casablanca Rick. Que escándalo he descubierto que aquí se juega mientras se mete en un bolsillo las ganancias de la noche. Donde esta la noticia? El problema no es que mienta sino que la gente que sigue votandoles lo saben y siguen ahí . Nacionalis